Son haftalarda tarzımızı değiştirdik

Son haftalarda tarzımızı değiştirdik

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman son haftalarda tarzlarını değiştirdiklerini ve ilerleyen haftalarda tekrar normale döneceklerini yada iki tarzın bir karışımı ile sahada mücadele edeceklerini söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman son haftalarda tarzlarını değiştirdiklerini ve ilerleyen haftalarda tekrar normale döneceklerini yada iki tarzın bir karışımı ile sahada mücadele edeceklerini söyledi. Kocaman“Son 3-4 haftadır tarzımızı değiştirdik topun süresi hızı bizde kalması azaldı ancak mücadele gücümüz arttı. Rakamlara baktığımızda bizim tarzımızın tam tersi bir durumla karşı karşıyayız ancak sonuç anlamında istediklerimizi alıyoruz. İlerleyen haftalarda tekrar kendi tarzımıza döneceğiz yada bu iki sistemin bir karmasını yapacağız” dedi.

MATEMATİKSEL OLARAK DA BİTİRMEK İSTİYORUZ

Kocaman kümede kalma adına ruhsal anlamda rahatladıklarını ve matematiksel olarak da bu işi bitirmek istediklerini söyledi.  Aykut Kocaman, “Karabük’e mutlak puan için gelmiştik kazanmak bizim rahatlamamız açısından iyi oldu.galibeyet bizi alt sıralardan uzaklaştırdı bu ruhsal anlamda rahatlamımız sağladı. Ancak ilerleyen haftalarda matematiksel olarak da bu işi nasıl bitiririz onun çabası içerisinde olacağız.Karabükspor için çıkış maçıydı Karabükspor’un oyun anlayışı sonucu belirleyecekti. Biz ikinci yarı da 2. Ve 3. Bölgede iyi işler yaptık ve golü bulduk. Maçın sonlarına doğru Karabükspor’un baskı kurdu. Rakibimizi baskısı karşısına iyi kapanarak çok fazla açık vermedik ve devrenin hemen başında bulduğumuz golle maçı kazandık” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.