Son haftalarda kenetlendik

Son haftalarda kenetlendik

Anadolu Selçuksporlu Can Demir Aktav, “Özellikle son haftalarda daha çok kenetlenip, birleşmemizle daha da güçlendik ve sezonu sıkıntısız tamamladık. Lig boyunca bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Anadolu Selçukspor'un başarılı savunmacısı Can Demir Aktav, zor bir sezon geçirdiklerini ancak sonunu güzel bittiğini ifade etti. Can Demir Aktav, “Biz takım olarak çok mücadele ettik.  Çoğu maçlarda rakibimizden üstük oynamamıza rağmen, bazı maçlarda gençliğin verdiği tecrübesizliklerden dolayı skoru ve oyunu koruyamadık. Ancak biz bütün sezon boyunca bütün takım arkadaşlarımız ile gücümüzün farkındaydık. Hiçbir zaman pes etmeden çalıştık ve sezonu güzel bitirdik" şeklinde görüş belirtti.

TAKIMDA HARİKA  BİR ORTAM VAR

"Takımda harika bir ortam vardı" diyen Can Demir Aktav, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Takımımızda yaş itibariyle herkes birbiriyle arkadaştan öte dost oldu ve sorunsuz bir sezon geçirdik. Bu etkenler sayesinde son haftalarda daha çok kenetlenip, birleşmemizle daha da güçlendik ve ligde kalmayı bitime 2 hafta kala garantiledik. Elbette gönlümüz bunu daha erken yapıp forma şansı bulamayan arkadaşlarımız oynamasınıda isterdi. Ama kısmet olmadı. Ben sezonun sonunda bütün takım arkadaşlarımı ve hocalarımızı kutluyorum. Çok şükür ki emeklerimiz boşa çıkmadı ve en önemlisi de bize inanların, bize güvenenlerin başlarını yere eğmedik. Sezon boyunca bize her daim inanan, her zaman güvenen gerek Torku Konyaspor gerek, Konya Anadolu Selçukspor yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bize her zaman destek olup, bize ayrı bir güç kattılar. Umarım ilerleyen yıllarda Konya Anadolu Selçukspor’umuz daha üst liglerde, daha iyi yerlerde olur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.