Son bileti alma günü

Son bileti alma günü

Adanaspor’u 3-1’le geçen Konyaspor, bugün saat 20.00’de Karşıyaka ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçı kazanması halinde süper lige bir adım daha yaklaşmış olacak. Kartal’da hedef galibiyet

Bank Asya 1. ligde yükselme grubu maçlarına bugün İstanbul’da oynanacak iki karşılaşmayla devam edilecek.. Konyaspor ile Karşıyaka Ali Sami Yen, Altay ile Adanaspor ise Atatürk olimpiyat stadında mücadele edecek. Her iki maçta saat 20.00’de başlayacak ve D Smart’tan, değişik kanallardan naklen yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamaya göre,  Konyaspor-Karşıyaka maçını İstanbul bölgesi FİFA kokartlı hakemlerden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Tarık Ongun ve İsmail Şencan'ın yaparken, maçın dördüncü hakemi Tayfur Özkan. Altay-Adanaspor maçında Halis Özkahya düdük çalarken, yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Özcan.

KONYASPOR’DA HEDEF: GALİBİYET
Play-off’ta yaptığı ilk maçta, güçlü rakibi Adanaspor’u net bir skorla yenen yeşil-beyazlı’larda, Karşıyaka maçının hazırlıkları dün yapılan taktik idmanıyla tamamlandı. Bu arada, dün başlaması gereken Riva kampı iptal edildi. Kampın Silivri Clasis Golf otelde devamına karar verildi. Buna gerekçe olarak Riva’nın uzak olması gösterildi. Kartallar, dünkü antrenmanda oldukça istekli, hırslı ve neşeli bir görüntü verdi. Play-off maçları öncesi paraların dağıtılması ve Adanaspor galibiyetinin de verdiği yüksek moralle Karşıyaka maçına hazırlanan Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapıldı. Temsilcimiz, bu akşam Karşıyaka’yı yenmesi ve Adanaspor-Altay maçının da berabere bitmesi halinde Süperi lige yükselmeyi garantileyecek ve tur atacak. Konyaspor teknik adamlarının, Karşıyaka maçında da Adanaspor maçının 11’ini bozmak istemedikleri öğrenildi.
TARAFTARLAR YİNE İSTANBUL’DA
Konyaspor'un, bugün Karşıyaka ile Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynayacağı Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu 2.maçını da 3 bin kadar Konyasporlu taraftar izleyecek., Yapılan organizasyona göre, Nalçacılılar grubuna bağlı taraftarlar dün gece yarısı Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu içerisinden, Nalçacı grubu taraftarları da Devlet Tiyatrosu önünden kaldırılan ücretsiz otobüslerle İstanbul’a gittiler. Taraftarları maçı Maraton tribünden izleyecekler.. bilindiği gibi bilet ücretleri 5 TL olarak belirlenmişti.. Karşılaşmada bin kadar Karşıyaka taraftarının da tribünde yerini alacağı ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.