Son anda Özkara

Son anda Özkara

Konyaspor, teknik direktör sorununu çözmek için kolları sıvadı

Konyaspor, teknik direktör sorununu çözmek için kolları sıvadı. Dün öğle saatlerinde Konya’ya gelen Hüsnü Özkara ile masaya oturan yöneticiler, büyük bir ihtimalle bugün sözleşme imzalayacaklar

Konyaspor teknik direktör sorunu büyük ölçüde Hüsnü Özkara ile çözdü. Dün uzun bir görüşmenin ardından Konyaspor’da, teknik direktör sorunu bugün çözülecek ve yeni teknik adamla sözleşme imzalanacak. İlk sırada Hüsnü Özkara var. İstanbul’da yapılan görüşmede karşılıklı şartlar masaya yatırılan Uğur Tütüneker’in ödemeler konusunda ve kadro oluşumundaki koşullarının ağır olması nedeniyle, Cuma akşam saatlerinde ibre  Hüsnü Özkara’ya döndü.

Yeşil-beyazlı yöneticilerden sızan haberlere göre, Kemal Özdeş’in de transferde çok  futbolcu istemesi sonucu ibre Hüsnü Özkara’ya döndü. Bu nedenle, daha öncede Konyaspor’da görev yapan ve geride kalan sezonda Elazığspor’u çalıştıran Hüsnü Özkara Konya’ya davet edildi. Dün akşam yapılması gereken görüşmede anlaşma sağlanması halinde Özkara ile bugün sözleşme imzalanacak.

Konyaspor’da, yeni teknik direktörle yapılacak değerlendirme toplantısında da kadro konusu masaya yatırılacak. Bu toplantıda, iç ve dış transfer şekillenecek ve listede bulunan futbolcuların takıma kazandırılması için çalışmalara başlanacak. Dış transferde öncelik, kaleci ve forvet oyuncusunda olacak. Bunların dışında iki kanat, bir oyun kurucu transfer edileceği kaydedildi. Robak’ın ayrılması halinde ikinci bir forvet transferinin gündeme girebileceği ileri sürüldü. Bu arada, yönetimle birlikte Hüsnü Özkara’nın da geniş bir futbolcu transfer listesi bulunduğu, iki tarafın listelerinin karşılaştırılmasından sonra alınacak futbolculara karar verileceği öğrenildi.

Genç futbolcuların sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle dışta nokta transferlere yapmayı amaçlayan Konyaspor yönetiminin, iç transferde ise Erdinç ve Ertuğrul ile masaya oturabileceği belirtildi.  Dış transferde ise yeşil-beyazlı yöneticilerin bu sene play-off’tan süper lige yükselen Kasımpaşa’nın iki önemli oyuncusu ile ilgilendikleri, ancak isim konusunda titiz davrandıkları sızan haberler arasında.

ÖZKARA: HEDEFSİZ DEĞİLİM

Konyaspor’lu yöneticilerin çağrısının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Hüsnü Özkara, hedefsiz bir teknik adam olmadığını, dolayısıyla Konyaspor’un da bir hedefi olduğunu belirterek “Her zaman dediğim gibi, Konya benim ikinci memleketim. Ben hedefsizbir teknik adam değilim.  Konya’da daha önce çalıştığım 2 dönemde de çok güzel günler yaşadım. 1 kez şampiyonluk sevinci yaşadık, 1 kez de şampiyonluğa uzanan kadroyu oluşturmuştuk. Mevcut kadrodaki genç futbolcuları tanıyorum. Eksik mevkilere takviye yapılarak, başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum. Yönetimle yapacağımız görüşmeye göre daha net şeyler söyleyebilirim. Umarım iki taraf içinde hayırlısı olur. Ben bir kez daha söylüyorum, Konyaspor’u çalıştırmaktan, Konyaspor’u başarıya taşımaktan gurur duyarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.