Sol bek başladı stoper bitirdi

Sol bek başladı stoper bitirdi

Anadolu Selçukspor’un başarılı oyuncusu Ahmet Önay A takımda sol bek olarak görev yaparken kendini stoper mevkiinde buldu ve bu mevkiide takımın vazgeçilmezi oldu.

Anadolu Selçukspor’un başarılı oyuncusu Ahmet Önay A takımda sol bek olarak görev yaparken kendini stoper mevkiinde buldu ve  bu mevkiide takımın vazgeçilmezi oldu.  Başarılı oyuncu stoper mevkiinde gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı. 

BAYSANGUR’LA ÇEHRELER DEĞİŞTİ

Abdurrahman Baysangur’un gelişi ile birlikte büyük bir çıkış içerisine giren Anadolu Selçukspor’da genç oyuncu Ahmet Önay da bu çıkışta büyük pay sahibi oldu.  Abdurrahman Baysangur’un takımın başına geçmesiyle birlikte sol bekteki görevini stoper olarak sürdüren Ahmet Önay bu mevkiiye geçmesi ile birlikte kendini buldu. Genç oyuncu stoper olarak görev aldığı maçlarda gösterdiği performansla futbol otoritelerinin beğenisini kazandı.  Anadolu Selçukspor’un alt yapısında yetişen oyuncu  takıma katıldığı günden beri kendisini tanıyan ve yetiştiren hocası Abdurrahman Baysangur’un  güvenini de boşa çıkarmamış oldu.

30 MAÇTA FORMA GİYDİ 3 GOL ATTI

Anadolu Selçukspor’un başarılı stoperi  Ahmet Önay 30 maçta  toplam 2 bin 666 dakika sahada kaldı. Önay bu maçlarda ise 3 gol attı. 1991 Çumra doğumlu oyuncu  Anadolu Selçukspor 1461 Trabzon maçının 83. Dakikasında attığı golle takımına 3 puanı kazandırmıştı. Önay diğer gollerini ise Anadolu Seleçkuspor’un iç sahada oynadığı Ofspor karşılaşması ve  dış sahada oynanan Aydınspor maçında attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.