''Sokağa Çıkın Sinema Geliyor!" İsimli Yazlık Sinema Uygulaması Tuttu

''Sokağa Çıkın Sinema Geliyor!" İsimli Yazlık Sinema Uygulaması Tuttu

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yaz aylarına renk katmaya devam ediyor. Özellikle kısa süre içerisinde binlerce vatandaşa ulaşan yazlık sinema projesi kent halkı tarafından kapalı gişe takip ediliyor. Odunpazarı Belediyesinin sunduğu hizmetle...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yaz aylarına renk katmaya devam ediyor. Özellikle kısa süre içerisinde binlerce vatandaşa ulaşan yazlık sinema projesi kent halkı tarafından kapalı gişe takip ediliyor. Odunpazarı Belediyesinin sunduğu hizmetle yazlık sinema nostaljisini yeniden yaşayan Eskişehirliler, sinema günlerini adeta iple çekiyorlar.

"Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!" sloganıyla başlatılan yazlık sinema gösterimleri Çankaya, Ihlamurkent ve Gündoğdu Mahallelerinde gerçekleşti. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte, Türk sinemasının unutulmaz filmlerin yer aldığı yazlık sinema nostaljisinde keyifli dakikalar yaşayan vatandaşlar, belediyenin patlamış mısır ve gazoz ikramı ile dolu dolu bir yaz akşamı geçirdiler. Büyük ilgi ile takip edilen yazlık sinema programında Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt vatandaşları yalnız bırakmadı. Hemşehrilerinin sinema keyfine ortak olan Başkan Kurt, projeye olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eskişehirlilerin yaz akşamlarına neşe ve heyecan katan yazlık sinema etkinlikleri, 28 Ağustos Perşembe akşamı düzenlenecek olan gösterimle sona erecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.