Sofuoğlu: Yazıklar olsun nankörler!

Sofuoğlu: Yazıklar olsun nankörler!

AK Parti Milletvekili Sofuoğlu sosyal medya hesabından “Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyardersiniz” ifadelerini kullandı

Sofuoğlu, YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etme kararından sonra Ekrem İmamoğlu’na “#herşeyçokgüzelolacak” etiketiyle verilen desteğe katılan ünlüleri hedef aldı. AK Parti Milletvekili Sofuoğlu sosyal medya hesabından “Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyardersiniz” ifadelerini kullandı.

Sofuoğlu’nun aralarında, Yılmaz Erdoğan, Elçin Sangu, Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Mehmet Günsür gibi isimlerin fotoğraflarını paylaşarak “nankör” dediği ünlülere yönelik eleştirileri şu şekilde:

“Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz. Lüx hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul’a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz. Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık hadi Ak Parti’yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan, milyonlarca seveni olan, yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin? Motorcunun biriyim ama nankör değilim. Ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım. (Bu arada siyasetçi filan değilim.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum