Skoda Superbe ödül

Skoda Superbe ödül

Skoda Superb, 2008 yılında kazandığı birbirinden prestijli ödüllerine Almanyadan aldığı 2008 yılı Altın Direksiyon ve Avusturyadan aldığı 2008 Yılının En İyi ve En Popüler Aracı ödüllerini de ekledi.

Tanıtımı yapıldığı andan itibaren otomotiv pazarındaki popülaritesi sürekli artan Yeni Skoda Superb, Alman Bild am Sonntag Dergisi tarafından düzenlenen, Avrupa’nın en önemli otomobil ödüllerinden biri olan  “2008 Yılı Altın Direksiyon Ödülü”nü kazandı. Kullanım kolaylığı, ferahlık, ödediğiniz parasal bedeli en iyi alacağınız otomobil ve işçilik kalitesi dahil olmak üzere, çeşitli kriterleri değerlendiren otomotiv gazetecilerinin ve VIP üyelerin oluşturduğu jüri, şık tasarımı, boyutları arasındaki hassas dengesi, twindoor bagaj açma sistemi, AFS far sistemi ve sürücü diz güvenliği dahil 9 hava yastığı gibi ön plana çıkan yaratıcı teknolojik çözümleri yönünden de en yüksek puanları verdi.
Yeni Superb’in aldığı bir diğer ödül ise Avusturya’nın en büyük otomobil ödülü olan,  ARBÖ ( Otomobil-Motor Turing Kulübü) tarafından 25 senedir her yıl verilen ve geleneksel hale gelen  “2008 yılı En İyi ve En Popüler Aracı” ödülü oldu. 36 adayın yarıştığı orta üst sınıf kategorisinde Superb, sedan şıklığı ve emsalsiz bagaj açma sistemi “Twindoor” ile rakiplerinin arasından kolayca sıyrılarak bu ödülü de almaya hak kazandı. Skoda Auto Yönetim Kurulu Başkanı Reinhard Jung,  “Bu prestijli ödüller, Skoda Auto’nun amiral gemisi olan Superb’in popülaritesinin büyümekte olduğunun ciddi bir göstergesidir. Otomobilimizin geliştirilmesinde önemli olduğunu düşündüğümüz unsurların tamamı, halihazırda geliştirme faaliyetlerine yatırılan paranın iyi ve doğru yerde harcandığını onaylayan müşteriler tarafından takdirle karşılanmaktadır. Superb, Skoda’nın marka değerlerini artırırken, akılcı çözümler üretme felsefesini  kanıtlamaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.