Siz bilirsiniz artık!

Siz bilirsiniz artık!

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 21. haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor'un konuğu olacak. Saat 20.00'de başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Kartal'da cezalı olan Torje ile sakat olan Djalma bu maçta yoklar

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Sivasspor'a yenilerek taraftarlarını kahreden Torku Konyaspor, 21. haftanın açılış maçında bu akşam Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has stadında oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve İstanbul  bölgesinden Fırat aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve  Alexs Taşçıoğlu yapacak.  Bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün öğleyin basın ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı taktik antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar öğleden sonra da Kayseri’ye giderek kampa girdiler. Erciyesspor’u yenerek Sivasspor yenilgisini telafi etmek için mücadele edecek olan Torku Konyaspor’da sakat olan Djalma ile sarı kart cezalısı Torje bugün forma giyemeyecek. Ömer Ali ve Mehmet uslu ise 3’er sarı kartla oynayacak.

ERCİYESSPOR 17 PUANLI

Ligde 23 puanla 11. sırada yer alan Konyaspor ile 17 puanla 16. sırada bulunan Erciyesspor arasında karşılaşmayı 500 kadar Konyalı futbolseverde izleyerek yeşil-beyazlı takıma destek verecek. Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. Kaya- Benjamin Fuchs, Selim Ay, Kokaloviç, Vukoviç- Mehmet Güven, Uğur İnceman- Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hasan Kabze- Marica.  Torku Konyaspor ile Erciyesspor bugün 16. keze karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 15 maçta Konyaspor 7, Erciyesspor 2 galibiyet aldı ve 6 maçta berabere sonuçlandı. İstanbul bölgesi hakemi Fırat Aydınus  ise Torku Konyaspor’unu bu sezon ilk maçına çıkacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.