Siyonistlerden Mescid-i Aksa'ya baskın

Siyonistlerden Mescid-i Aksa'ya baskın

Siyonist İsrailli terör unsurları, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te toplam 9 Filistinliyi gözaltına aldı

İşgalci Yahudiler, Siyonist İsrailli terör unsurları eşliğinde işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Filistinli kaynaklardan alınan bilgiye göre işgalci ve saldırgan Yahudiler, çok sayıda Siyonist İsrailli terör unsurlarının koruması altında Aksa'nın Meğaribe Kapısı'ndan Harem-i Şerif'e girdi.

Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, Müslümanların egemenliğinin ihlal edildiğini vurgulayarak bu baskınların bir an önce son bulmasını istiyor.

Mescid-i Aksa, Siyonist İsrail ile Ürdün arasında 26 Ekim 1994'te imzalanan barış antlaşmasına göre Ürdün Vakıflar, İslami İşler ve Mukaddesat Bakanlığına bağlı Kudüs İslami Vakıflar İdaresinin himayesinde bulunuyor.

İşgalci Yahudiler, Müslümanların ilk kıble mescidine 2003'ten bu yana Filistin yönetiminin izni olmadan Siyonist terör unsurları yardımıyla baskınlar düzenlemeye devam ediyor.

SİYONİST TERÖR REJİMİ 9 FİLİSTİN'Yİ GÖZALTINA ALDI

Ayrıca Siyonist İsrailli terör unsurları, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli noktalarında Kudüs'te baskınlara karşı çıkan 9 Filistinli Müslümanı gözaltına aldı.

Siyonist İsrailli terör unsurları öte yandan 3 Filistinliyi de Batı Şeria'nın çeşitli noktalarında gözaltına aldı.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen Siyonist İsrailli teröristler, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Baskınlara tepki gösteren bölge sakini Filistinliler ile Siyonist İsrail teröristler arasında zaman zaman olaylar çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.