Ereğli’deki aşevinden   yoksullara yemek

Ereğli’deki aşevinden yoksullara yemek

Ereğli Belediyesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma amacıyla gerçekleştirdiği aş evi hizmetleri kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük olarak sıcak yemek dağıtıyor.

Ereğli Belediyesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma amacıyla gerçekleştirdiği aş evi hizmetleri kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük olarak sıcak yemek dağıtıyor. Belediye tarafından organize edilen bu hizmet, ilçedeki yardıma muhtaç aileler için büyük bir destek sağlıyor.

Göreve geldikleri günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek her daim onları gözettiklerini ve mümkün olduğu kadar ihtiyaçlarını giderdiklerini belirten Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, “Sosyal belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda hiç kimseyi ayırt etmeden toplumumuzun her kesimine hizmet etmek ve her koşulda hemşehrilerimizin yanında olmak, belediyemizin öncelikli hedeflerinden biridir. Aşevi hizmetlerimiz kapsamında sıcak yemek dağıtarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyoruz. Hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanında olacak ve ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu kapsamda sosyal yardımlaşma projelerimize siz de destek olmak isterseniz aşevimize gelerek bağışta bulunabilirsiniz. Hep birlikte el ele, mutlu yarınlara” ifadelerini kullandı.

Aşevi hizmetlerinin sağladığı bu destekten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, Başkan Akpınar ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.