Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ:

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ:

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.Mesajında, vatan toprağına göz dikenlere karşı veri...

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Mesajında, vatan toprağına göz dikenlere karşı verilen kutlu mücadele ve destanın adının Çanakkale olduğunu belirten Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, "Bu anlamlı günde milletimizin bir ve bütün olduğunda 7 düvele karşı savaşabileceği mücadele edebileceğini bir kez daha idrak etmiş bulunuyoruz. Zor günler yaşayan milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacağından şüphemiz yoktur. Bir avuç vatan toprağı için 250 vatan evladın gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içtiği Çanakkale ruhunun toplumumuzun her kesimi tarafından yeniden canlandırılması ümit ediyorum. Vatan uğruna gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda ederek hakka yürüyen bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.