Sitya ve Amir tulum çıkardı 

Sitya ve Amir tulum çıkardı 

Dünya Kupası arasında 4 maçlık yenilmezlik serisiyle giren Konyaspor'da Amir ve Guilherme, formayı hiç kaptırmadı.

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Konyaspor, Dünya Kupası arasına Kayserispor galibiyetiyle girdi. Bu galibiyetle zirve yarışına tekrar dahil olan ve 4 maçlık yenilmezlik serisi yapan yeşil-beyazlılarda iki isim ilk 14 haftada formayı kimseye kaptırmadı. 32 yaşındaki Brezilyalı sol bek Guilherme ve 25 yaşındaki Boşnak ön libero Amir Hadziahmetovic, 14 lig maçının tamamında forma giydi. Guilherme, 3 gol, 2 asist katkısı sağlarken, Hadziahmetovic 1 gol, 2 asistle boy gösterdi. Takımın vazgeçilmez ikilisi, Dünya Kupası arası sonrasında da İlhan Palut'un önemli kozları olacak.

GALATASARAY SİTYA TRANSFERİ İÇİN  AÇIKLAMA YAPTI 

Konyaspor’un başarılı sol beki Guilherme Sitya başarılı performansı ile devre arası transferi için takip edilen oyuncular arasına girdi. Hem Konyaspor'un hem de Süper Ligin en istikrarlı isimlerinden olan Brezilyalı,  geride kalan 14 haftada tüm maçlara ilk 11’de başlayarak 90 dakika sahada kaldı. Sitya ligde 2 gol, 2 asistle takımına katkı sağladı. Oyuncunun bu performansı da transfer dedikodularında adının geçmesine neden oldu.

Galatasaray, devre arası için transferi gündemde olduğu iddia edilen arabam.com Konyasporlu Guilherme Sitya için açıklama yaptı. 

Sarı-kırmızılı yöneticiler, 32 yaşındaki sol bek için herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıkladı. Galatasaraylı yöneticiler, sol bek konusunda teknik direktör Okan Buruk'un raporu çerçevesinde hareket edeceklerini ama şu ana kadar Brezilyalı sol bek için herhangi bir talebinin olmadığını ve transfer için bir girişimde bulunmadıklarını belirtti. 

Konyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Guilherme, aynı zamanda ilk 14 haftanın altın karmasına seçilmişti. Başarılı futbolcunun adı Galatasaray haricinde farklı takımlarda da anılıyordu. Teknik direktör ilhan Palut da sisteminde önemli bir yere sahip olan Brezilyalı sol bekin mutlaka takımda tutulması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum