‘Sistemi en doğru şekilde anlatmamız gerekiyor’

‘Sistemi en doğru şekilde anlatmamız gerekiyor’

AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 16 Nisan Referandumunda Selçuklu’dan ‘evet’ çıkması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Teşkilatın bütün mahallerde aktif olarak çalıştırması amacıyla  mahalle başkanlarıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teşkilat yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı.  Belki önümüzdeki 100 yılın kapısını açacak tarihi bir sürecin eşiğindeyiz diyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,“ Bizler Ak Parti mensupları olarak bu dönem gerçekten tarihe şahitlik ediyoruz. Çok kısa zaman diliminde çok büyük değişiklikleri hep birlikte yaşıyoruz. Ak Parti ailesinin bir üyesi olarak yaptığımız çalışmalarla da bu değişimin ve değişikliklerin bir parçası ve unsuru oluyoruz. Bu tarihi süreçte mahalle başkanları olarak sizlerden biraz daha fazla gayret göstermenizi istiyoruz.  Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla bizler de sizlerin organizasyonları ile daha çok insana ulaşmak ve referandumun önemini insanlarımıza anlatmak istiyoruz. Bu noktada sizlerden mahalle buluşması, ev oturması şeklinde organizasyonlar talep ediyoruz” dedi.

Selçuklu’da referandumda başarı çıtasını daha da yükselttiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, “Selçuklu büyük bir ilçe ve her görüşten hemşehrimize ulaşmamız ve Cumhurbaşkanlığı sistemini en doğru şekilde anlatmamız gerekiyor. 18 maddeyi hemşehrilerimize aktardığımızda göreceğiz ki herkes gönül rahatlığıyla evet diyecek” dedi. 16 Nisan Referandumunun vesayetçilerin artık sisteme müdahale edemeyecekleri bir sistem oluşturulması için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ İnşallah 16 Nisan’a kadar hepimiz gayretle çalışcağız ve en yüksek oy oranı ile bu referandumun geçmesini sağlayacağız. Referandumda toplam oyun sayılıp, yüzde 50+1’i sayılacağı için burada alınacak 1 oyun bile çok büyük önemi var ve çok kıymetli. Bu referandumu yüksek oy oranı ile geçirmemiz lazım ve bunun için son bir gayrete ihtiyacımız var. Cümle aleme ders olsun ve bir daha Türkiye üzerinde oyun oynamaya kalkmasınlar. Milletin ferasetini görsünler istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.