Konya'da  90 dakikada neler oldu neler

Konya'da 90 dakikada neler oldu neler

Tümosan Konyaspor Eyüpspor karşısında tarihi bir galibiyete imza attı.

Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçı 90+7. dakikada Aleksic’in attığı golle 2-1 kazanarak bu sezon evindeki ilk galibiyetini aldı.
Karşılaşmayı takip edenler için 90 dakikada bir çok olay yaşandı.

BAZOER ÖN LİBERO OYNADI

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı maça ilk 11’de önemli değişikliklerle başladı. Konyaspor karşılaşmaya. Slowik, Nikola, Adil, Bazoer, Guilherme, Melih İbrahimoğlu, Uğurcan, Keyta, Oğulcan, Pedrinho, Blaz 11 ile başlarken stoper mevkiinde görev yapan Bazoer bu maçta ön liberoda görev yaptı

KONYASPOR 1-0 GERİYE DÜŞTÜ

Konyaspor ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında rakibi karşısında 1-0 geriye düştü.
64. dakikada konuk ekip öne geçti. Melih Kabasakal’ın pasında topla buluşan Ahmed Kutucu’nun ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1.

ALİ ÇAMDALI İSTİFA TEZAHÜRATI

Bu golden sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda “Ali Çamdalı istifa” tezahüratları yapıldı. Kısa süren bu tezahüratların ardından yeşil-beyazlı takım beraberliği buldu.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEYEN YUSUF İLK GOLÜNÜ ATTI

Geçtiğimiz günlerde Tarbzon medyasına yaptığı açıklamalar ile Konyaspor taraftarının tepkisini çeken ve daha sonra yeşil-beyazlı camiadan özür dileyen Yusuf Erdoğan Eyüpspor karşısında attığı golle takımına beraberliği getirdi.
71. dakikada Bazoer’in ara pasında sol kanatta topla buluşan Yusuf Erdoğan’ın şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.
Yusuf Erdoğan bu golle yeşil-beyazlı forma ile ilk golünü atmış oldu.

HAKEM PENALTIYI VERMEDİ VAR ÇAĞIRMADI

Tümosan Konyaspor’un 2-1 kazandığı Eyüpspor maçında hakem Erkan Özdamar’ın kararları saç baş yoldurdu. Özdamar bir çok kararıyla tepki çekerken maçın 88. dakikasında verdiği devam kararı ile Türk futboluna damga vurdu. Bu dakikada yaşanan pozisyonda Konyaspor atağında ceza sahası içerisinde Eyüpsporlu defans oyuncusu topu eliyle kesti hakem erkan Özdamar pozisyonu net görmesine rağmen devam kararı verdi. Tribünler, futbolcular ve teknik ekip bu karara uzun süre itiraz etti. Hakemin bu kararına anlam veremeyen taraftarlar VAR’ın da bu pozisyonda hakemi çağırmaması karşısında çok büyük şaşkınlık yaşadı.

ALİ ÇAMDALI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında kırmızı kart gördü. Penaltı pozisyonu sonrasında hakemin devam kararı herkes gibi teknik direktör Ali Çamdalı’nı da çıldırttı. Genç teknik adam hakem itirazdan ve tepiklerinden dolayı kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

HERŞEY BİTTİ DERKEN ALEKSİC SAHNE ALDI

Tümosan Konyaspor için büyük stres içerisinde geçen maçın son düdüğü mutluluk için çaldı. Karşılaşma 1-1 devam ederken maçın sonuna 6 dakika ilave edildi. Konyaspor uzun süredir evinde kazanamıyordu ve bu maçta da aynı senaryo yaşanacak diye düşünülürken uzatma dakikalaırının son saniyesinde Aleksic sahne aldı. Tecrübeli futbolcu Sitya’nın ortasına müthiş bir vuruş yaparak takımına galibiyeti getirdi.

ALİ ÇAMDALI ÖYLE BİR HAREKET YAPTI Kİ ARDA TURAN KUTLADI

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı maç içerisinde güzel bir harekete imza attı. Maçın 17.dakikasında Adil Demirbağ'ın yüksek topuna Ali Çamdalı akrep vuruşu olarak bilinen teknik ile vurarak estetik bir görüntü sahneledi. Taraftardan alkış alan Ali Çamdalı'yı Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan da kutladı.
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum