Sıra Sarıyer’de

Sıra Sarıyer’de

Konya Anadolu Selçuklusppor’da Sarıyer maçı hazırlıkları bugün başlıyor. Yeşil beyazlılarda menajer Mesut Erçetin, “güzel bir beraberlik aldı, ligde kalmayı yüzde 90 garantiledik” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’da Giresunspor beraberliğinin sevinci devam ediyor.Yeşil beyazlılarda teknik heyet tarafından oyunculara bir gün izin verilirken, Sarıyer maçı hazırlıkları bugün saat 16:00’da başlayacak

“GÜZEL BİR MAÇ OLDU ”

Yeşil beyazlılarda menajer Mesut Erçetin oldukça önemli bir maçtan beraberlik ile ayrıldıklarını belirterek, “Oldukça iyi bir maç oldu. Maç öncesinde Orduspor tesislerinde antrenman yaptık Kendilerinin misafirperverliğine teşekkür ederdim. Giresunspor camiası da bizi iyi karşıladılar. Onlara da çok teşekkür ederiz. Maça gelirsek, gerçekten büyük bir taraftar topluluğu önünde oynadık. Mücadelelerinden dolayı tüm takımı kutlarım gerçekten iyi mücadele ettik. Öne geçmemize rağmen maalesef yine şanssız bir gol yedik. Ancak alınan 1 puan oldukça önemliydi. Ligde kalmayı yüzde 90 oranında başardık. Evimizdeki son maçta artık bu işi bitireceğiz. Lider karşısındaki mücadeleleri nedeniyle tüm oyuncularımızı bir kez daha tebrik ederim” dedi.

“SARIYER MAÇIYLA BİTECEK”

Bu hafta sahalarında oynayacakları Sarıyer maçıyla ilgili de konuşan Mesut Erçetin, “Sarıyer artık ligde kalmayı garantiledi. Bizde büyük oranda bu işi bitirdik. Rahat bir maç olacaktır. Artık rakiplere bakmadan alacağımız puanlarla bu işi matematiksel olarak da tamamlamak istiyoruz. İnşallah bunu da yapacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Son iki haftaya girdik. Geçtiğimiz sezon ligi 9. Bitirmiştik, kalan haftalarda alacağımız puanlarla yine aynısı olacak inşallah.” dedi.

“LİGİN BİTMESİNİ BEKLİYORUZ”

Son olarak transfer çalışmalarıyla ilgili olarak sorulan soruya ise Menajer Erçetin, “Transferle ilgili henüz bir gelişme yok. Öncelikli olarak ligi tamamlayacağız. Ardından yönetim ile yapılacak görüşme ardından çalışmalar başlayacak. Gelecek sezon adına şunu söyleyebilirim ama alacağımız 5 deneyimli isimle çok rahat play-off oynarız. Bekleyip göreceğiz.” cevabının verdi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.