Sıra Giresun’da

Sıra Giresun’da

Samsunspor engelini zorda olsa aşmayı bilen Konyasporda gözler Giresunspor maçına çevrildi. Başkan Karapınar: Teknik ekibi ve oyuncularımı iyi mücadeleden dolayı kutluyorum

Bank Asya 1. Ligde 15. haftayı da lider geçen Konyaspor’da, hafta sonunda deplasmanda oynanacak Giresunspor maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından bugün Tatlıcak tesislerinde yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacak.

Ligde alt sıralarda yer alan rakibi Samsunspor’u son 10 dakika içerisinde Da Silva ve Erdal’ın attığı gollerle 2-1 yenerek Karabükspor’dan bir günlük aradan sonra liderliği yeniden alan yeşil-beyazlılar, dün dinlendiler. Kartallar, yarın çift antrenman yapacaklar. Perşembe günü taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan Konyaspor’da Giresun’a Cuma günü gidecekler. 
Samsunspor karşısında, sarı kart cezalısı Görkem ve Poljac’tan yoksun biri kadroyla mücadele eden ve 1-0 yenik duruma düşmesine karşın son 10 dakika içerisinde attığı gollerle kazanarak 15. haftayı da lider kapatan Konyaspor’da yüzler gülüyor.. Moral süper.. Konyaspor, 15. haftayı 34 puanla lider geçerken, ikinci sırada 33 puanla Karabükspor yer alıyor.
KARAPINAR:ZOR OLDU, AMA KAZANDIK
Öte yandan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Bank Asya 1.Lig'de bir daha Samsunspor karşılaşmasında olduğu gibi sıkıntılar yaşamak istemediklerini belirterek, takımın mücadeleyi bırakmamasının ve kazanma hırsını son düdüğe kadar devam ettirmesinin karşılığını kazanarak aldığını ifade etti.
Samsunspor karşısında kazanmak için ellerinden geleni yapan teknik heyeti ve oyuncuları kutlayarak açıklamasına başlayan Bahattin Karapınar, "Karabükspor'un bizden bir gün önce oynayıp kazandıktan sonra liderliğe yükselmesi belki takımımız üzerinde psikolojik bir baskı oluşturmuş olabilir. Bank Asya 1.Lig'de böyle sıkıntılı maçlar oynayacağız. Bu seneyi böyle geçireceğiz. Takımımızın en büyük artısı mücadeleyi bırakmaması ve maçın son anına kadar kazanma hırsını devam ettirmesi. Bu çok önemli ve sevindirici. İnşallah bu derecede sıkıntılı maçları bir daha oynamayız. Şampiyonluğa giden yolda böyle sıkıntılı anlarımız olabilir. Önemli olan bu anlardan kayıpsız çıkmak" diye konuştu.
Karapınar, Bank Asya 1.Lig'in 16.haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynanacak maç ile ilgili olarak da, "Giresunspor sezona şampiyonluk iddiasıyla giren bir takım. İyi bir kadroya sahipler. Konyaspor'umuzun şampiyon olabilmesi için bütün maçlarını kazanması gerekiyor. Bizim düşüncemiz bu. Deplasmana da 3 puan için gideceğiz. İyi bir takımımız ve iyi bir teknik ekibimiz var. Konyaspor'un bu ailesi bu sezon şampiyon olacak güce ve inanca sahip. Bu hep birlikte görüyoruz. Seyircimizle bütünleşiyoruz. Giresunspor karşılaşmasında da takımımızdan 3 puan bekliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.