Sıra Akhisarda

Sıra Akhisarda

Boludan moralli dönen Konyaspor, Akhisar maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılar, Akhisar maçını da kazanmaları halinde Süper Lig umutlarını daha da artıracak

Bolu’dan moralli dönen Konyaspor, Akhisar maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılar, Akhisar maçını da kazanmaları halinde Süper Lig umutlarını daha da artıracak

 

Konyaspor’da gözler, Pazar günü iç sahada Akhisar Gençlik ile oynanacak önemli maça çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda, bu karşılaşmanın hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.  Bugün de teknik-taktik çalışacak olan Kartallar hazırlıkları Perşembe ve Cuma günü taktik antrenmanlarla sürdürecekler ve Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor’da, ligde ikinci sırada yer alan ve Konyaspor, Elazığspor, Kasımpaşa ile birlikte Süperi lig mücadelesi veren Akhisar maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu yok. Ertuğrul’un uzun bir sakatlıktan çıkarak dönmesiyle de rekabetin daha da arttığı takımda moral süper. Yeşil-beyazlılar, Akhisar maçını da kazanmaları halinde Süper Lig umutlarını daha da artıracak.

LİGİN ZİRVESİ KARIŞTI

TFF 1. Ligde 28. hafta alınan sonuçla zirve karıştı. Konyaspor’un deplasmanda Boluspor’u 2-1 mağlup ettiği TFF 1.Lig’in 29.haftasında oynanan maçlardan üç’ünü ev sahibi, dördünü deplasman takımları kazanırken, 2 mücadele berabere sona erdi. Toplam 25 golün atıldığı haftada, zirve takımlarından Elazığspor berabere kalırken, Akhisar Gençlik ise, evinde beklenmedik bir yenilgi aldı. Dipte de Giresunspor ligde kalma umutlarını sürdürdü. TFF 1. ligde hafta sonu oynanan maçlarda en gollü karşılaşma 3-3 biten Sakaryaspor-Elazığspor maçı oldu. Tüm karşılaşmalarda gol atılırken, 4 maç ise 2-1’lik sonuçla tamamlandı.

PAZAR GÜNÜ 6 MAÇ VAR

Ligde, 30. hafta maçlarının 2’si Cumartesi, 6’sı Pazar ve 1’i ise, Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü; saat 14.00’de Kayseri Erciyesspor-Göztepe, 19.00’da Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak. Pazar günü, tüm maçlar saat 14.00’de başlayacak. Programa göre; Pazar günü Konyaspor-Akhisar maçıyla birlikte Denizlispor-Giresunspor, Kasımpaşa-Elazığspor, Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor, Kartalspor-Boluspor ve Çaykur Rizespor-Sakaryaspor maçları oynanacak.  30. hafta perdesi Pazartesi günü, saat 20.00’de yapılacak Karşıyaka-İstanbul Güngörenspor maçıyla kapanacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.