Sinan Yağmur, öğrencilerle buluştu

Sinan Yağmur, öğrencilerle buluştu

Yazar dünyasını konuk etmeye devam eden Özel Armağan İlköğretim Okulu bu yıl beşincisini düzenlediği, Yazarları okuluyla buluşturma- okulu yazarıyla buluşturma etkinliği Sinan Yağmur'la sona erdi

Yazar dünyasını konuk etmeye devam eden Özel Armağan İlköğretim Okulu bu yıl beşincisini düzenlediği, “Yazarları okuluyla buluşturma- okulu yazarıyla buluşturma” etkinliğini, ‘Aşkın Gözyaşları’ kitabının yazarı Sinan Yağmur’la sona erdirdi. Bu yıl yazar konukları öğrencileriyle buluşturan Özel Armağan İlköğretim okulu müdürü Hasan Mutluoğlu, “Yazarlarımızın okullarıyla buluşması ve okul öğrencilerimizin yazarlarla buluşması etkinliğinin sonuncusunu icra etmekteyiz” dedi.
Yazar Sinan Yağmur ise konuşmasına yine kendi üslubuyla, yaşanılan bir olayı hikaye tekniğiyle anlatıma başladı. Yağmur, Huzurevi’nde kalan mağdur bir annenin kendini sorgulaması esnasında Hz.Mevlâna’nın Mesnevisinde belirli bir bölüme takılarak gözyaşlarına boğulduğunu, insanın kendi hatalarını kendisinde aradığında gerçekliğe ulaştığını söyledi. Gece karanlığını bölen güneş nasıl karanlığı ortadan kaldırmışsa dünya üzerinde karanlığı ortadan kaldıracak nitelikli insanları iyi incelemek gerektiğini vurgulayan yazar Sinan Yağmur, Hz. Mevlana’nın Şems ile birlikte bir güneş olduğunu, bu ilim insanlarının iyi araştırılması gerektiğini söyledi.
Okul öğrencilerinin ilgisinden çok memnun olduğunu dile getiren Sinan Yağmur, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.