Şimdi iş zamanı

Şimdi iş zamanı

Konyaspor yönetimi olağanüstü genel kurula gidiyor. Yeni yönetimin belirlenmesinden sonra iç ve dış transfer görüşmelerinin yanı sıra borçların temizlenmesi için de plan ve program yapılacak

İstanbul’da yapılan yükselme grubu maçlarında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Bank Asya 1. lige veda eden ve 7 puanla Süper lige yükselen Konyaspor’da kutlamalar devam ediyor.. Pazartesi akşamı Konya Atatürk stadında yapılan kutlamaların ardından yeşil-beyazlı futbolcular lig yorgunluğunu atmak için dünden itibaren tatile çıktılar.

PLANLAMA YAPILACAK
Kutlamaları geride bırakan Konyaspor’da, yeni dönem planlaması için çalışmalara bugünden itibaren başlanacak. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulunun öncelikle genel kurula gitmeyi planladığı ileri sürüldü. Yönetimin dün akşam yapılan toplantıda genel kurul kararı alması bekleniyordu. Bununla birlikte yeni dönem planlamasıyla ilgili dün bir toplantı yapıldı. Teknik adamlarında katıldığı toplantıdan sonra futbolculara izin verildi.
Konyaspor’da, yeni dönem planlamasına göre, teknik direktör Ziya Doğan’la yola devam kararı verilmesinin ardından kendisinden alınacak rapor doğrultusunda iç transferde kalacak veya gidecek futbolcular belirlenecek. Bunun ardından da eksiklere göre dış transfer çalışmalarına başlanacak. Geçtiğimiz yıllardaki hataları tekrarlamamayı amaçlayan yönetimin, işi başından sıkı tutarak daha iyi bir takım oluşturmayı ve planlı şekilde Konyaspor’u Bursaspor örneğinde olduğu gibi zirveye taşımayı planladığı bildirildi.
BAŞKAN İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, 25 milyon lira borçla devraldıkları Konyaspor'un bütün olumsuzluklara rağmen Süper Lig'e yükselmesinin sevincini yaşadıklarını açıkladı. Kulübün borçlarına rağmen mevcut futbolcuların alacaklarının tamamının ödendiğini ifade eden Karapınar, hiçbir futbolcunun kulüpten alacağı olmadığını dile getirdi. Sorumluluklarının daha da arttığını anlatan Karapınar, Süper Lig'de Bursaspor'un yakaladığı başarının Anadolu kulüplerine örnek teşkil etmesi gerektiğini ve en büyük arzusunun Konyaspor ile böyle bir başarıyı yakalamak olduğunu sözlerine ekledi.
KUPA POLJAC'A GİDECEK
Konyaspor yönetim olarak çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını bunlar arasında futbolcuları Poljac'ın geçirdiği trafik kazasını unutamadıklarını ifade eden Karapınar, kupayı Norveçli futbolcuya götüreceklerini, kendisinin de şampiyonluk priminden yararlanacağını söyledi. Karapınara açıklamasını şöyle sürdürdü.  ''Daha önce Poljac'a şampiyonluk primini ödeyeceğimizi açıklamıştık. Onun da bu şampiyonlukta çok büyük katkısı olduğu için böyle bir karar aldık. Şimdi de kupayı Poljac'a götürmeyi planlıyoruz. Yönetim kurulu toplantısından sonra futbolculardan ve yönetici arkadaşlarımızdan oluşturacağımız bir grupla kupayı Norveç'e götürmek ve bu sevinci Poljac ile paylaşmak istiyoruz.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.