Silivri’de Denize Açılan Arkadaşlardan Biri Kayboldu

Silivri’de Denize Açılan Arkadaşlardan Biri Kayboldu

Silivri’de denize açılan 2 arkadaşın bulunduğu tekne alabora oldu. Denize düşen arkadaşlardan biri kurtarılırken diğerini arama çalışması başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Burak A. (46) ve Bilal T. (47) isimli...

Silivri’de denize açılan 2 arkadaşın bulunduğu tekne alabora oldu. Denize düşen arkadaşlardan biri kurtarılırken diğerini arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Burak A. (46) ve Bilal T. (47) isimli arkadaşlar, balık tutmak için tekneyle denize açıldı. Alkollü oldukları iddia edilen şahısların bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir sebeple alabora oldu. Denize düşen Burak A. suda kayboldu. Tekneye tutunan Bilal T.’nin attığı yardım çığlıklarını duyan kıyıdaki balıkçılar, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, Bilal T.’yi bulunduğu yerden kurtararak kıyıya çıkardı. Daha sonra sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Bilal T., ambulansla Silivri Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaybolan Burak A.’nın olay yerine gelen annesi hıçkırıklara boğuldu. Burak A.’nın bulunması için ekipler tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.