Sıkı giyinme zamanı

Sıkı giyinme zamanı

Kış aylarının yüzünü göstermesiyle birlikte insanlarda sıkı giyinme ihtiyacı arttı.

Kış aylarının yüzünü göstermesiyle birlikte insanlarda sıkı giyinme ihtiyacı arttı. Soğuk havaların da etkisiyle insanlar kazak ve kaban almak için giyim mağazalarının yolunu tutuyor.

Giyimcilerde bundan istifade sezon kampanyalarıyla insanları çekmeye çalışıyor. Giyimin merkezlerinden olan Nüve İş Merkezi müşteri yoğunluğuyla satışlardaki hareketliliği gözler önüne seriyor. Ağırlıklı olarak çocuk ve gençlerin göze çarptığı çarşıda, çocukların yeni bir kaban ve kazak sevinci de gözlerden kaçmıyor. Nüve İş Merkezi esnaflarından Hanzade giyim işletme sahibi Mustafa İren, Kış satışlarının bayram öncesinin yanı sıra bayram sonrası ilk iş günlerinde de hareketliliğini sürdüğünü ifade etti. Çeşitlerin fazla olması ve fiyatların uygun olmasından dolayı talebin fazla olduğunu dile getiren Mustafa İren, “Genç ihtiyar herkese hitap ediyoruz. Sezon başı kampanyalarımızla fiyatlarımızdaki uygunluk halkı alışveriş yapmaya teşrif ediyor. Özellikle bugünlerde vatandaşlar kazak ve kaban gibi kışlık giyecekler almak için kapımızı çalıyor” dedi.

Genel olarak genç yaş grubunun uğrak yerlerinden olan Nüve İş Merkezinde fiyatlar da halkın yüzünü güldürüyor. Giyimde yapılan kampanyalardan bahseden İren, “Soğuk havaların erken gelmesiyle sezonu erken başlattık. Bu fiyatlarda biraz artışa sebep oldu. Diğer yerlere karşılaştırdığımız zaman bizim fiyatlarımız son derece uygun. AGS olarak nitelendirdiğimizi için ucuzluk yönünden halk zaten burayı biliyor. Çarşıda olan fiyat ve çeşit rekabeti fiyatlar üzerinde kampanya yapmaya tetikliyor. Bizde kampanya başlatarak fiyatları aşağı çekiyoruz” diye konuştu.

15 LİRAYA KAZAK

Okulların açılması, havaların erken soğuması ve akabinde kurban bayramının gelmesinin satışları önemli düzeyde etkilediğini söyleyen Mustafa İren, kaliteli düzeyde ürünlerin çok uygun fiyatta satıldığını belirtti. Satışların artması için fiyatları neredeyse yarı yarıya indirdiklerini dile getiren İren, “Kazak fiyatlarımız 15 TL ile 30 TL arasında değişiyor. Kaban fiyatları ise 50 TL ile 120 TL arasında seyrediyor. Piyasa geneline göre uygun olan fiyatların yanı sıra kaliteli ürün satışımız vatandaşlar tarafından uğrak yer haline gelmemizi sağlıyor. Vatandaşın talebine cevap verdiğimiz için tercihi ediliyoruz. Kampanyalar ve hava şartlarına bağlı olarak satışlardaki hareketliliğin şubat ayı ortalarına kadar devam etmesini bekliyoruz. Şubat ayından sonra ise sezon sonu kampanyalar ile de satışlar biraz olsun hareketlenir” dedi.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.