Sezon bitiyor

Sezon bitiyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Anadolu Efes maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer bugün hava yolu ile İstanbul’a gidecekler

Beko Basketbol Lig’inde kalmayı garantileyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi ligin son haftasında oynayacağı Anadolu Efes maçının hazırlıklarına devam ediyor.

SELÇUK KARTALLARI RAHAT

Sarı mavili temsilcimiz ligin son haftasında oynayacağı maç öncesinde oldukça rahat. Geçtiğimiz hafta Mersin BŞB’yi mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Selçuk Kartalları ligin son haftasında oynayacağı Anadolu Efes maçında da iyi bir sonuç alarak ligi iyi noktalamak istiyor. Bu maç öncesinde Selçuk Üniversitesi’nde Valentin Pastal, Cem Coşkun gibi isimlerin sakatlıkları bulunurken, TroyGillenwater ise cezalı durumda.

GELECEK PLANLARI BAŞLADI

Bu arada ligde kalmanın garantileşmesi ardından sarı mavili yönetim gelecek planlarına başladı. Hafta içerisinde Konya Furkan FM’de yayınlanan Spor Servisi Özel programına katılan Başkan Yardımcısı Kerem Öten, artık önlerine daha rahat bakacaklarını belirterek bazı yenilenmelerin gerçekleşeceğinin sinyalini verdi. Öten, yeni sezonda takım renklerinin yeşil beyaz olup olmayacağı yönündeki soruya ise, “Bu konuyu bizde kendi aramızda konuşuyoruz. Şahsi fikrimi belirtmek gerekirse Konya’nın bir bayrağı olsa sanırım yeşil beyaz olurdu. Ben kulüp renklerimizin de yeşil beyaz olmasını istiyorum ama henüz net bir konu değil”  dedi.

AZİZ BEKİR KALACAK MI?

Selçuk Kartalları’nda ki bir diğer önemli soru ise Baş Antrenör Aziz Bekir’in göreve devam edip etmeyeceği. Bekir, Mersin BŞB maçı ardından yaptığı açıklamada, “Biz ailecek artık Konyalı olduk. Ekmeğimiz nerdeyse orada olacağız” demişti. Başkan Yardımcısı Kerem Öten ise konuyla ilgili olarak, “Aziz Hoca Konya’nın yapısına uygun ve başarılı bir hoca. Kendisi ile yola devam etmeyi istiyoruz. Henüz oturup konuşmadık ama Aziz hoca da bizde anlaşılabilecek insanlarız. Eminim ki bir orta yol bulunacaktır” şeklinde konuştu.

LİGDE BU HAFTA

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun son haftasında program şu şekilde; Aliağa Petkim-Türk Telekom, Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker, Tofaş-Royal Halı Gaziantep Basketbol, Anadolu Efes-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Uşak Sportif-Trabzonspor Medical Park, Mersin BŞB-Galatasaray Liv Hospital, AykonTed Ankara Kolejliler-Pınar Karşıyaka, Beşiktaş İntegral Forex-Banvit.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.