Sezon başlıyor

Sezon başlıyor

Konya Anadolu Selçukspor’da 2014-2015 sezonu bugün itibari ile başlıyor. Yeşil beyazlılar saat 14:00’de toparlanırken, saat 17:00’de sezonun ilk antrenmanı yapılacak.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları bugün başlayacak saat 14:00’de  tesislerde bir araya gelecek yeşil beyazlılar, saat 17:00’de ise sezonun ilk antrenmanını yapacak.

Fotoğraf galerisi için tıklayın

63 GÜN ARADAN SONRA

Geçtiğimiz sezona Gümüşhanespor karşısındaki golsüz beraberlik ile 2013-2014 sezonuna veda eden Konya Anadolu Selçukspor 63 gün aradan sonra bir araya gelecek. Yeşil beyazlılar sezona Tekönik Direktör İlker Erdem ile veda ederken, bu süre zarfında birde kongre geçirdi. Yeşil beyazlılar yen sezona ise Teknik Direktör Zafer Turan ile başlayacaklar.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Yeni sezon çalışmalarına yaklaşık olarak 45 günlük bir süre önce başlayan yeşil beyazlılar ilk olarak Teknik Direktör Zafer Turan ile anlaşma sağladılar. Turan’ın ardından Aydın Kuzu, Mehmet Zeki Uçan, Ahmet Önay, Ali Temur, Sabri Fener, Serhat Mermer ve Tunç Murat Behram takıma katılan isimler oldu.

BİR GOLCÜ VE BİR KANAT

Kadrosunu güçlü isimlerle takviye eden yeşil beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına başlarken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Alınan bilgilere göre yeşil beyazlıların planı bir kanat oyuncusu ve bir golcü daha takıma kazandırmak. Ayrıca stoper noktasında da çalışmalarına devam eden Konya Anadolu Selçukspor ligin birkaç önemli ismi ile temas halinde.

TESİSLER YENİLENDİ

Öte yandan yeşil beyazlılarda sportif hazırlıkların yanı sıra  bazı altyapı hazırlıkları da devam etmekte. Alınan bilgilere göre Kayacık Spor Tesisleri’nde yeni sezon öncesi ciddi bir bakım yapıldı. Tesis etrafında yapılan çevre düzenlemesi yanı sıra tesis içinde de boya badana işlerinin tamamlandığı gelen bilgiler arasında.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.