Sezen Aksu’dan Royal Albert Hall’de 3. Konser

Sezen Aksu’dan Royal Albert Hall’de 3. Konser

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki tarihi Royal Albert Hall'de üçüncü konserini verdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki tarihi Royal Albert Hall'de üçüncü konserini verdi. Müzisyen Fahir Atakoğlu’nun piyanosu ile eşlik ettiği konseri, Sezen Aksu esprileri ile renklendirdi.

Aynı salonda iki yıl önce de sahne alan Aksu, dün geceki konserinde yaklaşık 3 bin kişiye seslendi. Sahnede yaklaşık 2,5 saat kalan sanatçı, 'Geri Dön', 'Sen Ağlama', 'Firuze', 'Git', 'Gülümse', 'Belalım', 'Değer mi hiç', 'Unuttun mu Beni' gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Aksu'ya sahnede hayranları da eşlik etti.

"Gerçek müzisyenlerin mutlaka şarkı söylemesi lazım." diyen Aksu, Fahir Atakoğlu'ndan hem piyano çalıp hem şarkı söylemesini istedi ve sahneyi kendisine bıraktı. Fahir Atakoğlu ile sahnede dans eden Aksu, ünlü müzisyenin salonda bulunan eşine de laf atarak izleyenleri kahkahaya boğdu.

Sezen Aksu, Kazum Comono Organizasyonu ile gerçekleşen konserde Londra'da yeniden sevenlerinin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "İyi ki şarkı söylemeye karar vermişim. Hayat çok zor. Birbirimize el verdik, birbirimizi anlıyoruz. İnşallah daha uzun seneler iyi geliriz birbirimize." dedi.

Konserin bitiminde sevenlerinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkan sanatçı, performansını 'Haydi Gel Benimle Ol' şarkısı ile noktaladı. Dünyaca ünlü sanatçıların sahne aldığı İngiltere'nin 5 bin kişilik tarihi konser salonu Royal Albert Hall'de daha önce 2007 ve 2011 yılında konser veren Sezen Aksu'yu, hayranları konser sonunda uzun süre ayakta alkışladı. Aynı salonda 36 yıl önce Türk sanat Müziği’nin ünlü sesi Zeki Müren de sahne almıştı.

Mazhar Fuat Özkan üçlüsünden Özkan Uğur da Sezen Aksu konserini izleyenler arasındaydı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.