Seyirci rekoru kırıldı

Seyirci rekoru kırıldı

Konyasporun Çaykur Rizespor ile oynadığı maçı 13.720 kişi izledi

Konyaspor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçı 13.720 kişi izledi. Son iki sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maçta yeşil-beyazlı ekibin sahadan 3-1’lik bir yenilgi ile ayrılması taraftarları üzdü

 

Konyaspor’un Bank Asya 1.Lig’in 26.haftasında iç sahada oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşması son iki sezonun seyirci rekorunun kırıldığı mücadele oldu. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı 13.720 biletli seyirci izledi. 

ŞAN: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çaykur Rizespor ile oynanan maçta tribünlerin tamamına yakınını doldurarak temsilcimize müthiş destek veren taraftarlara teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, iyi oynanan maçta beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ancak iddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Kazanılması halinde büyük bir avantaj yakalayacakları maçta Çaykur Rizespor karşısında galibiyet daha yakın taraf olduklarını ancak futbolun altın kuralı olan 'Atamayana Atarlar'ın işlediğini belirten Konyaspor Başkanı Ahmet Şan,"Özellikle maçın ilk yarısında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik maçı ilk yarıda koparabilirdik. Ama futbol bu. Siz gol ve skoru lehinize çevirmek için iştahlı bir şekilde baskı kurduğunuz anda rakip hataları değerlendiriyor. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Ancak her şeye rağmen oyuncularımızı mücadelelerinden ve kazanma hırslarından dolayı kutluyoruz. Daha henüz bir şey bitmiş değil. Önümüzde oynanacak 8 maç var. Bu 8 maçta bizi Süper Lig hedefimize taşıyacak sonuçları alarak amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. Sadece hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Hedefimizden ve iddiamızdan kesinlikle bir şey kaybetmedik. Şunu bir kez daha söylüyorum. Süper Lig için iddiamızı sonuna kadar kovalayacağız ve bırakmayacağız" diye konuştu.

Ahmet Şan, taraftarlarımızın bu sezon ilk kez tribünleri doldurduğuna işaret ederek, "Bu sezon ilk defa neredeyse dolu tribünler önünde oynadık. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca ve bitiş düdüğünün ardından bile oyuncularımızı ve takımımızı inanılmaz şekilde desteklediler. Konya'mıza ve Hz. Mevlana hoşgörüsüne yakışır bir tabloyu ortaya koydular. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Onlara galibiyet hediye etmek isterdik. Ama olmadı. Kalan iç saha maçlarımızda da aynı tabloyu görmek istiyoruz. Konyaspor camiası el ele vererek kenetlenerek amacına ulaşacaktır. Yeter ki birlik olalım ve her şeyin en güzelini hak eden bu takıma destek verelim" diye görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.