Seydişehir’in şampiyonu Eti Alüminyum oldu

Seydişehir’in şampiyonu Eti Alüminyum oldu

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Halı Saha Turnuvası Eti Alüminyum ile Ketenli Spor arasında oynanan final maçı ve sonrasında yapılan kupa töreniyle sona erdi.

Ömür Halı Sahada düzenlenen kupa törenine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, Belediye meclis üyeleri Şaban Ayten, Hüseyin Kılınçkaya, Ramazan Türkoğlu, Mehmet Ünüvar, Muammer Bağcı ve turnuva tertip komitesinin yanı sıra çok sayıda sporsever katıldı. Seydişehir'de kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektörden  ve eğitim kurumlarından oluşan 45 takımdan yaklaşık 500 sporcuyu bir araya getiren ve halkın yoğun ilgi gösterdiği turnuva Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Halı Saha Turnuvası'nda şampiyonluğu  kazanan Eti Alüminyum takımına  şampiyonluk kupasını takdim etti .

Belediye Başkanı Mehmet Tutal burada yaptığı konuşmada;"Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin aynı zamanda  sağlıklı olmanın  en önemli unsurlarından biri olan sporun Seydişehir'de  gelişmesi için   çalışacağız.Gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri  adına  sosyal ve sportif faaliyetleri arttırarak devam ettireceğiz.Turnuvaya  katılan tüm sporculara,emeği geçen herkese ve turnuvaya ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.