Seydişehirgücünde üzüntü hakim

Seydişehirgücünde üzüntü hakim

Süper Kümeye uzatmalarda veda eden Seydişehirgücünde üzüntü hakim

Süper Küme’ye uzatmalarda veda eden Seydişehirgücü’nde üzüntü hakim. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sitesi içerisinde yer alan 2 Nolu Sahada 1. Küme A Grubu ikincisi Akşehir Endüstrispor’a normal süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatma dakikalarında gelen golle 2-1 kaybeden ve Süper Grup’a yükselme umutlarını erteleyen Seydişehirgücü’nde üzüntü hakim.

Bordo Beyazlı ekibin kulüp başkanı Yusuf Yalçın, karşılaşmada mücadele ve istek olarak iyi olduklarını ancak play-off stresini kaldıramadıklarını belirterek, “İlk yarısını kötü oynadığımız karşılaşmada yenik duruma düşmemize rağmen ikinci yarıda bulduğumuz golle normal süreyi 1-1 tamamladık. 15’er dakikalık uzatmalarda bir anlık dalgınlığımızı rakibiz affetmedi. Son saniyelerde penaltılara taşıyacağımız pozisyonu bulmamıza rağmen değerlendiremedik ve Süper Küme bir sonraki yıla kaldı.

Ben sezon boyunca mesaisini kulüp çalışmalarına ayıran Teknik Sorumlumuz Lütfi Acır’a, Menajerimiz Şenol Talıcı’ya, sahada ter döken tüm futbolcularımıza göstermiş oldukları özveri ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum.. Bizleri sezon buyunca yalnız bırakmayan ayrıca Konya’ya gelerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli futbolseverlere de teşekkür ederim” dedi. Başkan Yalçın, daha iyi olmanın yollarını bulmaya çalışacaklarını ve bununla birlikte sistemsel değişiklerin olabileceğini de belirtti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.