Seydişehir Belediye Siftahı evinde yaptı

Seydişehir Belediye Siftahı evinde yaptı

Voleybol 2. Liginde mücadele eden Seydişehir Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini sahasında oynadığı Bigadiç Belediyespor karşısında aldı.

Voleybol 2. Liginde mücadele eden Seydişehir Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini sahasında oynadığı Bigadiç Belediyespor karşısında aldı. Seydişehir belediyesi setleri 25-17,  25-17 ve 25-23 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.Sarı-siyahlı ekip haftaya İzmir Atatürk Spor Salonu'nda Bal Spor Chokolıva ile karşı karşıya gelecek.

Seydişehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Kılınç takımın sezona kötü başladığını, haliyle taraftarını üzdüğünü belirterek takımın ve teknik ekibin bu yenilgileri kabul etmeyerek bu maçta gösterdiği performansı ile yükselişe geçtiğini kaydetti. Taraftarın, takımının yanında bulunarak destek olmasının çok önemli olduğunu dile getiren takım kaptanı, takımın yeniden canlandığını ve sezona daha başarılı devam edeceğini belirtti.

Takımı yeniden başarılı görmenin güzel olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, maç sonunda sporcularla bir araya gelerek teknik ekibe ve sporculara teşekkür etti. Çalışmaların azimli ve istikrarlı olması halinde başarının vazgeçilmez olacağını ifade eden Başkan Tutal, Seydişehir için başarılı maçlar beklediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.