Sevgi-Der yine sevindirdi

Sevgi-Der yine sevindirdi

Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlar ve özellikle öğrencilere yönelik destekler ile gönülleri kazanan Sevgi-Der bu kez Hadim İlçesi Korualan beldesinde eğitim gören 200 ilköğretim ve Llse öğrencisinin ayakkabı, kırtasiye ve çeşitli giysi ihtiyaçları


Sevgiye Muhtaç Tüm Çocukları Koruma Derneği Başkanı Av. Elif İlhan ve Yönetim Kurulu üyeleri dün hazırladıkları eşyaları Korualan Belediye Başkanı İbrahim Akmaz ve Korualan Lisesi Müdürü Mustafa Taşkın’a teslim etti.
İlhan, “İhtiyaç sahibi çocuklarımız şehrimizin hangi ilçesi ve köyünde olursa olsun buluruz. Amacımız özellikle eğitim gören çocuklarımızın ailelerine yük olmadan eğitimlerini görmelerini sağlamak ve onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak. Bunun için tüm üyelerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte durmadan çalışıyoruz” dedi. Korualan Belediye Başkanı İbrahim Akmaz ise Sevgi-Der tarafından beldesinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara uzatılan yardım elinden mutluluk duyduğunu söyledi. Akmaz, “Sevgi-Der’in tüm üyelerine öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekkür ederim. Kışın yaklaştığı bu günlerde yavrularımız sıcak bir ayakkabı ve diğer ihtiyaçlarına kavuşacak. Bu belki büyük şehirlerde küçük bir yardım gibi görünebilir ama bizim orada bu önemli bir yardımdır” dedi.
Korualan Lisesi Müdürü Mustafa Taşkın ise teslim aldıkları emanetleri ihtiyaç sahibi olan çocuklara dağıtacaklarını ifade ederek, “Derneğimiz daha öncede okulumuzun kütüphanesine gereken kitap yardımını yapmıştı. Şimdi de yavrularımızın yüzlerini güldürdü. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından yaklaşık 3 bin TL civarında olan ayakkabıların yanı sıra diğer yardım ürünleri Dernek Başkanı Elif İlhan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından araca kadar taşındı.

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.