Sevdaya engel yok

Sevdaya engel yok

O bir Konyaspor sevdalısı; Ertan Özdemir… Rahatsızlıkları nedeniyle hayatını tekerlikli sandalyede geçiriyor. Ancak bu onun Konyaspor’un maçlarını takip etmesine engel değil. Elbette ki ablası Emel Özdemir’in de büyük özverisiyle…

Yeşil beyaz renklere olan sevdası onu hayata bağlayan… Ertan Özdemir uzun yıllardır tekerlikli sandalyeyle yaşıyor. Ancak bu rahatsızlığı onun Konyaspor’a olan aşkını hiçbir zaman azaltmadı. Çoğu basın mensubunu arayıp sevdalısı olduğu renkler hakkında konuşan, onlarla kulübün geleceğini tartışan bir isim Ertan… Ertan Pazar günü Konya Atatürk Stadyumu’ndaki maçta da tribündeki yerini aldı ve stadyumdaki son galibiyeti gururla izledi.

EN BÜYÜK YARDIMCISI ABLASI

Yeşil beyazlıların genç stoperi Selim Ay’ın daveti ile stadyuma gelen Ertan Özdemir’in en büyük yardımcısı ablası Emel Özdemir. Onun her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapan abla Özdemir, Ertan’ın sevdasını yaşaması içinde elinden geleni yapıyor. Aslen Kocaeli’li olan Ertan uzun yıllardır Konya’da ve sadece Torku Konyaspor değil, diğer Konuya temsilcilerini de yakından takip ediyor.

“MAÇI KAZANACAĞIZ”

Ertan ile maç öncesinde görüştük. Kapalı tribünde engelli vatandaşlara ayrılan kıskımda maçı takip ediyordu. Hoş geldin diyerek başladık söze, “Selim Ay davet etti son maça, bende geldim” dedi. Sonrasında devam etti, “Bize bir şey olmaz. Bu gün galip gelip ligde kalırız inşallah.” Son düdük çaldı ve Ertan haklı çıktı, Konyaspor ligde kaldı.

Abla Emel Özdemir Ertan’ın mutluluğu ile mutlu oluyor. Anneler gününde abla rolünü kenara bırakıp anne oluyor kardeşine. Ve bir ablanın, bir annenin çocuğuna verebileceği en güzel hediyelerinden birini vermenin gururuyla; Konyaspor’un golleri ile sevinene Ertan’ın sevincine ortak oluyor.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.