Sessizlik yaramıyor

Sessizlik yaramıyor

Bahattin Karapınar: Seyircisiz maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Son dakikada penaltı atışından yararlanamadık. Futbolda bunlar var. Seyircisiz oynanan 3 maçtan sadece 2 puan çıkarabildik.



Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, seyircisiz oynanan maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını ve 7 puan kaybettiklerini söyledi. Bahattin Karapınar, Adanaspor karşısında galibiyete çok yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını belirterek, “Son dakikalarda penaltı gibi net bir gol şansını yakaladık ama değerlendiremedik. Bunlar tabi ki futbolun içerisinde olan şeyler. Buraya kadar biz bu takımla geldik, bundan sonra da bu takımla devam edeceğiz. Maalesef deplasmanda aldığımız 1 puana üzülüyoruz. İşin gerçeği biz de iyi futbol oynamadık, rakibimiz Adanaspor’da kötü futbol oynadı. Penaltı gole çevirebilseydik üç puanla ayrılacaktık. Ama olmadı. Mücadelelerinden dolayı takımımızı kutluyorum. Lig uzun maraton. Bu kayıpların telafisini mutlaka yapacağız” dedi.
Karşıyaka, Çaykur Rizespor ve son olarak Adanaspor maçlarını seyircisiz oynadıklarını da sözlerine ekleyen Karapınar, “Üçüncü seyircisiz maçımızdan sadece 2 puan çıkarabildik. 9 puandan 2’sini alabildik. Bu da bizim takımımızın seyircisiz maçlarda istediğini alamadığını ve gerektiği şekilde konsantre olamadığını gösteriyor. Biz her zaman söylediğimiz gibi tecrübeli ve seyirciyle oynayabilen bir takımız. Burada kaybettiğimiz 2 puan var ve bunun da üzüntüsünü yaşıyoruz” diye konuştu.
ÖZKARA:2 PUAN BIRAKTIK, ÜZGÜNÜZ
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise yaptığı açıklamada, 90 dakika boyunca her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini, ancak fazla pozisyon bulamadığını kaydetti. Deplasmanda oynamalarına karşın rakibe sadece bir pozisyon verdiklerini ifade eden Özkara, “Galip gelmek istiyorduk. Yakaladığımız birkaç net pozisyon da vardı, ancak bunları değerlendiremedik. 88. dakikada kazandığımız penaltıyı gole çevirebilsek, maçtan 3 puanla ayrılabilirdik, ancak olmadı. Adanaspor deplasmanında 2 puan bıraktığımız için üzgünüz. Ancak alınan 1 puan da bizim için çok önemli” dedi. Özkara, bu hafta sonu Konya’da oynanacak Samsunspor maçıyla bu beraberliği telafi edeceklerini belirterek, kalan 3 maçı da kazanıp ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istediklerini söyledi.
TAYFUN: PENALTI KAÇABİLİR
Kaptan Tayfun Türkmen, Adanaspor maçında iki puan kaybettiklerini belirterek, “Maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Ama sahada mücadele eden tüm arkadaşlarım gerek taktiksel disiplin, gerekse yardımlaşma anlamında eksiksiz mücadele etti diye düşünüyorum. 88.dakikada penaltı atışı kazandık. 3 puan ayağımıza kadar geldi. Ama penaltı bu kaçar. Dünya Kupası finalinde bile çok üst düzey oyuncular bile kaçırabiliyor. Hiç bir şekilde buna takılı kalmak ve üzülmemek lazım. Önümüze bakmalıyız. İnşallah haftaya iç sahada Samsunspor maçını kazanarak, Adana’da kaybettiğimiz 2 puanı aratmayacağız diye düşünüyorum. Tekrar tüm arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.
Rakiplerle aradığı puan farkının azalmasının önemli olmadığını önemli olanın sezon sonundaki puan cetvelindeki sıralama olduğunu da sözlerine ekleyen, Tayfun Türkmen, “Tabi ki bizde aradaki puan farkını açıp çok çok rahat maçlar oynamak isteriz. Ama dediğim gibi bizim için en önemli kriter takımımızın mücadelesi, arzusu ve kazanma isteği. Biz bunlardan haftalardır en ufak bir fire vermiyoruz. Bu da bu şekilde sezon sonuna kadar devam edecektir. İnşallah sonunda da gülen taraf biz olacağız” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.