Serkan, Beşiktaş'ı sever

Serkan, Beşiktaş'ı sever

Torku Konyaspor'un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giydi.

Torku Konyaspor'un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giydi. Adanaspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'da top koşturduktan sonra Torku Konyaspor'a transfer olan Serkan Kırıntılı bu sezon, sadece ligde forma şansı bulabildi. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 30 maça çıkan 31 yaşındaki Serkan Kırıntılı, kurtardığı kritik pozisyonlarla göz doldurdu.

Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda oynanılan Galatasaray karşısında 4-1'lik ağır bir mağlubiyetin ardından kaleyi Kaya Tarakçı'dan devralan Serkan Kırıntılı, Spor Toto Süper Lig'de 30 maça çıktı. Kaya'ya formayı kaptırmayan Serkan Kırıntılı başarılı kurtarışlara imza attı. Bu sezon 30 maça çıkan başarılı file bekçisi, kalesinde 26 gole engel olamadı. Son oynanan Bursaspor karşılaşmasında başarılı kurtarışlarıyla takımına bir puan kazandıran Serkan Kırıntılı, 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e bende burdayım mesajı verdi.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI 17 MAÇ

Bu sezon ligde ve kupada harikalar yaratan Torku Konyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı, kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giydi. Yarın oynanılacak Beşiktaş maçı öncesi rakibe karşı en tecrübeli isim Serkan Kırıntılı. 31 yaşında ki deneyimli kaleci Beşiktaş'a karşı 17 maça çıktı.Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı 15 maça çıkan Serkan Kırıntılı, 2 maçta Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a karşı forma giydi. Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı forma giydiği maçlarda kalesinde 23 gole engel olamadı.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI KARNE KÖTÜ

Kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giyen Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı karnesi ise kötü. Beşiktaş'a karşı 17 maça çıkan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı sadece bir galibiyeti bulunuyor. 2003-2004 sezonunda oynanılan maçta Adanaspor forması giyen Serkan, Beşiktaş'a tek galibiyetini bu  maçta elde etti. Ankaragücü'nde forma giyerken Beşiktaş'a karşı 11 maçta forma giyen Kırıntılı, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Serkan Kırıntılı, Beşiktaş' karşı en parlak dönemini Çaykur Rizespor forması giyerken yaşadı. Beşiktaş'a karşı, Çaykur Rizespor formasıyla 4 maçı çıkan Serkan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Beşiktaş'a karşı son olarak Torku Konyaspor formasıyla çıkan Serkan Kırıntılı,Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanılan maçta rakip takımdan 4 gol yedi.

Ahmet SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.