Serim’in hedefi dünya şampiyonluğu

Serim’in hedefi dünya şampiyonluğu

2-7 Kasım tarihleri arasında Avustralyanın Pert şehrinde yapılacak olan Dünya Süper Seniors Tenis takım yarışmalarında Türkiyeyi temsilen Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü sporcusu İsmail Serim katılacak.

Bugün 12.10’da İstanbul Atatürk Hava Limanından Avustralya’ya hareket edecek olan İsmail Serim şampiyon olarak Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi.

Dünya’nın tanınmış sporcularının bu şampiyonaya katılacağını ifade eden Serim” Şampiyona’ya Türkiye’yi temsilen katılacağım için mutluyum. Hedefim başarılı maçlar çıkartarak Türkiye’ye ve Konya’ya en iyi derecelerle dönmek istiyorum. Bunu da başaracağıma inanıyorum” diye konuştu.
Milli Takıma seçilen İsmail Serim’in şampiyon olarak Türkiye’ye dönmelerini beklediklerini ifade eden Konya Tenis İl Temsilcisi Arif Çelik ise” Konyalı sporcumuz İsmail Serim Seniors klasmanında birçok başarılar imza atmıştır. Kendisinin 2-7 Kasım tarihleri arasında Avustral’yanın Pert şehrinde yapılacak olan şampiyonada da başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Kendisine şampiyonada başarılan diliyorum”dedi.
Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Muzaffer Gezer ise Konya’nın teniste başarılı bir sezon geçirdiğini ifade ederek” Kulüp olarak teniste bir çok kategoride mücadele ediyoruz. Sporcularımız başarılı sonuçlarla Konya’ya dönüyor. Dünya şampiyonasına katılacak olan sporcularımızdan İsmail Serim bu şampiyonada Türkiye’yi ve Konya’yı en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisi ülkemize madalya ile döneceğine yürekten inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.