“Seri” onlardan sorulur

“Seri” onlardan sorulur

Spor Toto 2. Lig’de 2013-2014 sezonunda en çok seri galibiyetler elde eden takım Göztepe oldu. Takımın en seri mağlubiyetleri ile Çankırıspor yaşarken, Kartalspor ise deplasmanda en uzun süre namaglup yoluna devam eden takım oldu.

Spor Toto 2. Lig’de 2013-2014 sezonunda en çok seri galibiyetler elde eden takım Göztepe oldu. Takımın en seri mağlubiyetleri ile Çankırıspor yaşarken, Kartalspor ise deplasmanda en uzun süre namaglup yoluna devam eden takım oldu.

2013-2014 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de aldığı seri galibiyetlerle bu istatistikte zirveye sıçrayan takım Göztepe oldu. Göztepe’nin yanı sıra Kartalspor’da elde ettiği seri ile kırılması zor bir rekora imza attı.

EN UZUN GALİBİYET SERİSİ

2013-2014 sezonunda Spor toto 2. Lig Beyaz Grup’un en uzun galibiyet serisine imza atan takımı Göztepe oldu. Göztepe ligin son 7 haftasında elde ettiği 7 galibiyet ile bu konuda ligin zirvesine yerleşen takım oldu. Şampiyonluk için Giresunspor ile yarışan Göztepe bu seri içerisinde karşılaştığı Gümüşhanespor (D), Tokatspor, Aydın spor 1923 (D), Kırklarelispor, Tarsus İdmanyurdu (D), Pendikspor (D) ve Turgutluspor maçlarından galip ayrıldı. Sarı kırmızılı takımı 2 galibiyet ile Dardanelspor takip ederken, aradaki ciddi fark ise dikkat çekti. İki takım dışında ise seri galibiyetler elde edebilen takım yok.

SERİ MAĞLUBİYETLER

Sezon sonu itibari ile lige veda eden Çankırıspor ise ligde en uzun seri mağlubiyetler elde eden takımı oldu. Ligin 31 haftasında deplasmanda Hatayspor ile oynadığı maç ile başlayan seride bordo mavili ekip 4 maçtan mağlup ayrıldı. Hatayspor şile başlayan seride Çankırıspor yine deplasmanda Y. Malatyaspor’a, sahasında Tarsus İdmanyurdu, ve deplasmanda Kartalspor’a mağlup oldu. Çankırıspor’u 2 mağlubiyet ile ise Tokatspor takip etti.

EVİN LİDERİ KARTALSPOR

İç saha maçlarında en uzun galibiyet serisi ise Kartalspor’a ait. Geçtiğimiz yıl 1.Lig’den düşen ve bu sezon 2. Lig’de mücadele eden İstanbul ekibi sahasında 5 maçta ardı ardına galip geldi. Bunun yanı sıra Kartalspor  14 maçta ise sahasından mağlup ayrılmayarak ciddi bir rekora imza atmış oldu. Kartalspor’u 3 iç saha galibiyeti ile ise Göztepe takip etti.  Giresunspor ise sahasında 17 maçlık namağlup seri ile bu konuda zirvede yer aldı.

GÖZTEPE DEPLASMAN FATİHİ

Göztepe ise deplasmanda ardı ardına aldığı 4 galibiyet ile deplasman maçlarından en uzun  seri galibiyetler alan takım oldu. Hatayspr ise deplasmanda en uzun süre namağlup seri elde eden takım oldu. Hatayspor  deplasmanda ardı ardına 6 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.