Sentetik Uyuşturucu Gençleri Hastanelik Etmeye Devam Ediyor

Sentetik Uyuşturucu Gençleri Hastanelik Etmeye Devam Ediyor

Bursa’da, sentetik uyuşturucu madde kullandığı için hastaneye kaldırılan gençlerin sayısı her geçen gün artıyor. Merkez ve ilçelerde 5 kişinin hayatını kaybettiği şehirde, 3 genç hastaneye kaldırıldı, 13 genç ise gözaltına alındı.Alınan...

Bursa’da, sentetik uyuşturucu madde kullandığı için hastaneye kaldırılan gençlerin sayısı her geçen gün artıyor. Merkez ve ilçelerde 5 kişinin hayatını kaybettiği şehirde, 3 genç hastaneye kaldırıldı, 13 genç ise gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa ilçesi Lalaşahin Mahallesi Debboy Sokak üzerinde uyuşturucu madde kulanıp fenalaşan 23 yaşındaki U.Ö., ambulansla ilçe hastanesine kaldırıldı. Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi’nde sentetik uyuşturucu madde kullandığı için fenalaşan Y.Ö. (28), Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüdavendigar Mahallesi Bent Sokakta parkta sentetik madde kullandığı için zehirlenen 19 yaşındaki H.Y, hastanede tedavi altına alındı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Merkez Yıldırım ilçesi Selimzade Mahalesi Kurtuluş Cadde üzerinde, hareketlerinden şüphelenilen 21 yaşındaki O.G.’nin üzerinden 65 gram sentetik uyuşturucu madde çıktı. Osmangazi ilçesi Kayhan Mahallesi’nde ise 19 yaşındaki E.Y. ile 18 yaşındaki C.Y., üzerlerinde uyuşutucru madde bulunduğu için gözaltına alındı. Selimzade Mahallesi’nde 34 yaşındaki F.K. ve 20 yaşındaki H.D.’nin üzerinde, 3,25 gram sentetik uyuşturucu madde ve 5 adet hap bulundu.

Hacıseyfettin Mahallesi Doğru sokak üzerinde ise sentetik uyuşturucu madde satıcısı ile alıcısı 3 kişi yakalandı. A.K ile S.Ç.’den sentetik uyuşturucu madde satın alan ve kaçmaya çalışan 38 yaşındaki O.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Selimzade mahallesinde 19 yaşındaki Y.A, ile 3 gram sentetik uyuşturucu el geçirildi.

POLİS YAKALAYINCA UYUŞTURUCUYU TESLİM ETTİ

Meydancık Mahallesi’nde ise durumundan şüphelenilen 36 yaşındaki M.P., kendi rısası il e1.1 gram sentetik uyuşturucu maddesini güvenlik güçlerine teslim etti. Selimzade Mahallesi’nde 24 yaşındaki G.B. ile 21 yaşındaki G.Ş.’ye esrar sattığı belirlenen S.Y., 3 gram esrar ile birlikte yakalandı. Şahıslar gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.