Sendika Başkanından İlginç Üye Duası

Sendika Başkanından İlginç Üye Duası

Türkiye’de sendikalar arasında yaşanan üye kapma yarışı ilginç bir boyut kazandı. Kahramanmaraş’ta, gerçekleştirilen Eğitim Bir Sen kongresinde selamlama konuşması için kürsüye çıkan Diyanet Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ekrem...

Türkiye’de sendikalar arasında yaşanan üye kapma yarışı ilginç bir boyut kazandı. Kahramanmaraş’ta, gerçekleştirilen Eğitim Bir Sen kongresinde selamlama konuşması için kürsüye çıkan Diyanet Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ekrem Aslan, diğer sendika üyelerinin Memur Sen çatısı altına girmeleri için Allah’a dua etti.

Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Diyanet Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ekrem Aslan, Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş 1 No’lu Şubenin Öğretmen evinde gerçekleştirilen 5. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede konuşma yapması için kürsüye davet edilen Aslan, sendikada demokrasi, özgürlük ve uzlaşı ortamının hâkim olduğunu belirtti.

Daha sonra konuşmasını dua ederek sürdüren Aslan, duasının bir bölümünde farklı sendikalara kayıtlı memurlara yer verdi. Aslan: “Ya Rabbel alemin Ya erhamerrahimin! Bizleri her daim, yapacağımız her türlü amellerde senin rızana uygun, Resullah’ın sünnetine uygun bir şekilde hareket etmeyi, amellerde bulunmayı nasip eyle. Hasseten şu gerek ilimizde, gerekse ülkemizde çalışan bütün memur kardeşlerimizin Memur Sen çatısı altında bulunmayı, Memur Sen ailesi olmayı hepsine nasip ve müyesser eyle. Başka sendikalarda olan kardeşlerimizin de bir an önce bizim sendikalarımıza üye olmalarını nasip eyle.” diyerek Allah'tan niyazda bulundu.

Salonu dolduran üyeler ise Aslan’ın bu duasına gülerek 'âmin' dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.