Şen’den, Soylu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Şen’den, Soylu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, 'Soylu Veteriner Kliniği' ismiyle Kızılay Hastanesi karşısında yeni klinik ve Pet Shop açan Veteriner Hekim Mehmet Akif Soylu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, 'Soylu Veteriner Kliniği' ismiyle Kızılay Hastanesi karşısında yeni klinik ve Pet Shop açan Veteriner Hekim Mehmet Akif Soylu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şen, Soylu'ya 'hayırlı, bol kazanç' temennisinde bulundu.

ÖNCÜ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Veteriner Hekim Mehmet Akif Soylu ise bu klinikle Konya'da bir ilke imza attıklarının altını çizdi. Klinikte büyükbaş ve küçükbaş ile pet shop ürünlerinin bir arada satıldığını, bunun da Konya'da ilk olduğunu söyleyen Soylu, şehirde alanında öncü olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

3-1.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Soylu Veteriner Kliniği İşletme Sahibi Veteriner Hekim Mehmet Akif Soylu, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Halid Şen, Veteriner Hekim Mehmet Akif Soylu'ya bir tablo hediye etti.


Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.