Selim: Sezon sonu gülen biz olacağız

Selim: Sezon sonu gülen biz olacağız

Konyasporun genç stoperi Selim Ay, Bolu deplasmanda skor olarak geriye düşmelerine rağmen oyunu bırakmayarak çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti

Konyaspor’un genç stoperi Selim Ay, Bolu deplasmanda skor olarak geriye düşmelerine rağmen oyunu bırakmayarak  çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti. Selim, kalan 5 haftayı da en iyi şekilde değerlendirip Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Selim Boluspor maçı ve kalan haftalarla ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Boluspor karşısında oyuna istediğimiz gibi başlayamadık ve skor olarak geriye düştük. Böylesi zor deplasmanlarda hem de geriye düşmenize rağmen oyun disiplininden kopmadan, mücadeleyi bir an olsun bırakmadan geriden gelerek kazanmak çok güzel bir şey. Biz zoru başardık ve 2-1 kazandık. Öncelikle mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Önemli bir engeli kayıpsız geçtik. Önümüzde 5 hafta var. Bu 5 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz. Biz iyi takımız ve iyi takım olmanın gereğini yerine getireceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.