Selim: Kalite ortaya çıkacak

Selim: Kalite ortaya çıkacak

Torku Konyaspor’da genç stoper Selim Ay ligin ikinci yarısında daha iyi olacaklarını belirtirken, Mesut Bakkal’ın gelişi ile oluşan iyi havanın ikinci yarıda sonuçlara yansımaya devam edeceğini ifadem etti

Torku Konyaspor’da genç stoper Selim Ay ligin ikinci yarısında daha iyi olacaklarını belirtirken, Mesut Bakkal’ın gelişi ile oluşan iyi havanın ikinci yarıda sonuçlara yansımaya devam edeceğini ifadem etti

20 puanla tamamlanan ilk yarının ardından sezonun ikinci devresinde daha başarılı olmak adına faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Torku Konyamsporlu Selim Ay, tek düşüncelerinin alacakları puanlarla sezonu Torku Konyaspor'a yakışır en iyi yerde tamamlamak olduğunu söyledi.

“İÇERDE İYİ, DIŞARIDA KÖTÜYDÜK”

Sezonun ilk yarısının kendileri için iyi geçtiğini söyleyebileceğini ifade eden Selim Ay, "Bakıldığında herkesin ortak görüşü daha iyisini yapabileceğimiz doğrultusunda. Bunu bizde kabul ediyoruz. Ama bakıldığında bulunduğumuz durumun kötü olduğunu da düşünemeyiz. Ligin en yeni takımıyız. Uyum sorunu yaşadık. Ama bu süreci en az kayıpla ve hedeflediğimiz puanla kapattığımıza inanıyoruz. Bizim için sezonun ilk yarısındaki en büyük artımız takım içerisinde arkadaşlık, birlik ve beraberlikti. İç sahada oynadığımız 9 maçın 6'sını kazandık. Burada ne kadar başarılı isek deplasmanlarda iyi oynamamıza rağmen aynı oranda başarısızdık. Alınan kötü sonuçlardan gereken dersleri çıkarttık.” dedi.

“2. YARIYA İNANCIMIZ TAM ”

Yeni patron Mesut Bakkal ile önlerine yepyeni bir sayfa açıldığını belirten genç stoper, “Mesut hocamızın gelişiyle yeni bir sayfa açtık. Kayserispor ve Eskişehirspor maçlarında oynanan oyun, mücadele, alınan puanlar özgüvenimizi yeniden kazanmamızı sağladı. Kamp döneminde hazırlıklarımız son derece iyi gidiyor. Yoğun tempoda hazırlanıyoruz. Eksiklerimiz üzerinde duruyoruz. Biz takım olarak sezonun ikinci devresinde daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz. Gerçekten bireysel anlamda ve takım oyununa katkı sağlayacak, oyunun gidişini değiştirecek birbirinden yetenekli ve kaliteli oyunculara sahibiz. Bu kalitemizi maçlara yansıtarak ilk planda bizi ligde tutacak, sonrasında orta sıralarda kendimize yer bulmamızı sağlayacak sonuçları alacağımıza inancımız tam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.