Selçuk’un yüzü gülüyor 


Selçuk’un yüzü gülüyor 


Finalsporu mağlup ederek moral bulan ve Beykoz yenilgisinin telafisini yapan Selçuk Üniversitesinde bir taraftan yüzler gülerken diğer taraftan da, antrenör İsmail Beleşi ile yollarını ayırdıTürkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubunda zirve mücadelesi v

Sarı-mavililer 14.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Finalspor’u 86-73 mağlup ederek maç fazlasıyla ligde 2.sıraya oturdu. Selçuk Üniversitespor Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten Konya’ya galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek” Zor bir karşılaşma oldu. Oyuncularımız Final spor karşısında etkili bir oyun sergiledi ve salondan 86-73 galip olarak ayrılmasını bildik. Alınan bu galibiyetle maç fazlasıyla puan cetvelinde 2.sıraya oturduk. Selçuk Üniversitesi olarak geride kalan maçlarımızı da kazanarak hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” diye konuştu.

BELEŞ İLE YOLLAR AYRILDI
Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu yazılı bir açıklama yaparak Antrenör İsmail Beleş’in sözleşmesinin fesh edildiğini belirttiler. TB2L A grubunda zirve mücadelesini başarı ile sürdüren Selçuk Üniversitesi antrenör İsmail Beleş ile yollarını ayırdı. Selçuk Üniversitesi Spor kulübünden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada” Sezon başında kulübümüzle anlaşarak takımımızın zorlu lig maratonunda bu noktaya gelmemizde büyük emekleri olan antrenörümüz İsmail Beleş ile karşılıklı olarak yapılan görüşmeler sonunda yollarımızı ayırma kararı aldık. İsmail Beleş’e bize sağladığı katkılar ve çalışmalarından dolayı yönetim kurulu ve camiamız adına teşekkür eder, bundan sonra ki yaşantısında başarılar dileriz” denildi. Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu ayrıca yeni bir antrenör için arayışların başlandığını ve en kısa süre içerisinde yeni bir hoca ile sözleşme imzalayacaklarını kaydettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.