Selçuk'un kader günü

Selçuk'un kader günü

Torku Selçuk Üniversitespor bugün sahasında Play-Off 3. maçına çıkıyor

Sarı-mavili ekibin Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı  ‘Ya tamam ya devam’ maçı saat 16.00’da başlayacak.   

T2BL’de mücadele eden Torku Selçuk Üniversitespor bugün Play-Off’ta  ‘Ya tamam ya devam’ maçına çıkacak. Beko Basketbol Ligine yükselmek isteyen sarı-mavili ekip geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda yendiği Akhisar Belediyespor’u bu kez sahasında yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Murat Biricik, Uğur Özen, Serkan Gürtuna hakem üçlüsü yönetecek. İlk maçta mağlup olduğu Akhisar Belediyespor’u deplasmanda yenen ve seriyi 1-1’e getirerek umutları yeşerten temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün yine çok önemli bir maça çıkacak.
Rakibiyle bu sezon 5. kez karşı karşıya gelen temsilcimiz Akhisar Belediyespor’u 2 kez yenerken diğer 2 maçta ise rakip takım gülmüştü. Favorisi olmayan maçı kazanan ekip yarı finale yükselecek ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşecek. Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren temsilcimizde eksik bulunmazken moraller oldukça yüksek. Yönetim Kurulu üyeleri de takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Teknik kadro ve oyunculardan galibiyet sözü alan Başkan Yunus Derebağ, “Bizim için finallerin finali olan bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücü. Kadro kalitesi ortada. İlk maçı kaybetmiştik ama ikinci maçı kazanarak tur şansımızı üçüncü ve son maça taşımayı başardık. Şimdi sözün bittiği noktadayız. Top taraftarlarımız, teknik kadromuz ve oyuncularımızda. İnşallah kazanan biz olacağız ve yarı finale adımızı yazdıracağız” dedi
TARAFTARA ÇAĞRI
Yönetim ve oyuncular zorlu Akhisar maçında taraftarları yanlarında görmek istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri ve oyuncuları Beko Basketbol Ligine yaklaştıkları şu zamanda çok önemli bir maça çıkacaklarını ve bu yolda taraftarlarının desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Zorlu bir sezonu geride bıraktık. Ancak oynadığımız Play-Off maçları çok daha zorlu geçiyor. Akhisar Belediyespor evimizde ‘Ya tamam ya devam’ maçı oynayacağız. Bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu zorlu maçta taraftarımızın salonu doldurmasını arzuluyoruz. Selçuk Üniversitespor’un her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarına çok ihtiyacı var. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar”
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.