Selçuk’un güreşçileri Türkiye şampiyonu oldu

Selçuk’un güreşçileri Türkiye şampiyonu oldu

Selçuk’un güreşçileri Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Üniversitelerarası A Klasman Türkiye Güreş Şampiyonası'nda grekoromen dalında, Selçuk Üniversitesi BESYO öğrencilerinden İsmail Güzel 130 kilo ağır siklette, Mustafa Ersin Kılıçarslan da 71 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Müsabakalarda rakiplerine karşı üstün bir mücadele ortaya koyan her iki sporcu da kendi kategorilerinde şampiyonluğu Selçuk Üniversitesine ve Konya’ya kazandırmayı başardı.

BESYO Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, yaptığı açıklamada, hemen her kategoride sporcularının şampiyonluk elde etmesinden gurur duyduklarını belirtti.

BESYO'nun son yıllarda ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve takım halinde önemli başarılar elde etmeye başladığını ifade eden Çiftçi, "Bizlere her konuda destek olarak bugün yakaladığımız bu başarıların mimarları olan Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel başta olmak üzere emeği geçen tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Umarım Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun,  Spor Fakültesi’ne dönüşme sürecinin son aşaması olan bakanlar kurulu süreci de tamamlanarak  bu başarılarımız taçlanmış olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.