Selçukun büyük sınavı başlıyor

Selçukun büyük sınavı başlıyor

Uzun ve yorucu bir sezonun ardından Beko Basketbol Ligi hedefine çok yaklaşan Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi sahasında Akhisar Belediyespor ile çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek

Uzun ve yorucu bir sezonun ardından Beko Basketbol Ligi hedefine çok yaklaşan Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü sahasında ligi 8. sırada bitiren Akhisar Belediyespor ile çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak müsabaka Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Yücel Çilingir, Murat Turan hakem üçlüsü yönetecek. kendi sahasında oynayacağı zorlu maçı taraftarının vereceği destek ile kazanıp seride 1-0 öne geçmek isteyen sarı-mavililerde moraller yerinde. Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Yunus Derebağ Beko Basketbol Ligi hedeflerine çok yaklaştıklarını artık çok daha dikkatli hareket edeceklerini ifade etti. Derebağ: “ Play-Off maçlarının ilk Akhisar Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimizi geçerek yarı final vizesini almak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Taraftarlarımızı da zorlu müsabakada yanımızda görmek istiyoruz. Takımımızın her zaman olduğu gibi bu maçta taraftarlarının desteğine ihtiyacı var. Takım, yönetim, taraftar ve Konya olarak mutlu sona hep beraber ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde Play-Off çeyrek final mücadelesi dün oynanan Maliye Milli Piyango-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçı ile başladı.  Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 2011-12 sezonu şampiyonunun ve Beko Basketbol Ligi’ne çıkacak olan takımların belirleneceği Play-Off maçları, çeyrek final serisi dün başladı. Normal sezonu ilk 8 takım arasında bitiren takımların mücadele edeceği play-off çeyrek final serisinde Selçuk Üniversitesi ile Akhisar Belediye, Optimum TED Ankara Kolejliler ile Final Gençlik, Genç Telekom ile Vestel ve Maliye Milli Piyango ile de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mücadele edecek. TB2L play-off’ları üç maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyet alan takım bir üst tura yükselmeye hak kazanacak. TB2L’de play-off çeyrek final maçlarının programı şu şekilde: Bugün:14.00. Genç Telekom–Vestel (Ankara Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi–Akhisar Belediye (SÜ Torku Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler – Final Gençlik (TOBB Spor Salonu), 2 Mayıs Çarşamba: 14.30 Final Gençlik – Optimum TED Ankara Kolejliler (Final Okulları Spor Salonu), 18.30 Vestel – Genç Telekom (Manisa Atatürk Spor Salonu), 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediye – Maliye Milli Piyango (Kamil Ocak Spor Salonu), 19.00 Akhisar Belediye–Selçuk Üniversitesi (Akhisar Spor Salonu) 3. maçlara gerek olduğu takdirde karşılaşmaların programı şu şekilde: 5 Mayıs Cumartesi: 14.00 Genç Telekom–Vestel (Ankara Spor Salonu)
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.