Selçuktan taraftara çağrı

Selçuktan taraftara çağrı

Yarı Final ilk maçını sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Torku Selçuk Üniversitesinde hazırlıklar sürüyor. Yönetim taraftarları yaptığı çalışmalar ile maça davet etti

Yarı Final ilk maçını sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor. Yönetim taraftarları yaptığı çalışmalar ile maça davet etti .

Torku Selçuk Üniversitesi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile evinde oynayacağı yarı final maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı-mavili ekip rakibine ligte oynadığı 2 maçta da yenilmişti. Torku Selçuk Üniversitespor Beko Basketbol Ligine kalan tek engel olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ilk maçta geçerek deplasmana avantajlı gitmek istiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı-mavililer dünü çift antrenman yaparak geçiren Torku Selçuk Üniversitesi çalışmalarını cuma günü noktalayacak ve tesislerde kampa girecek.

Gaziantep Büyükşehir ile kritik maçlar oynayacak olan sarı-mavililer taraftar desteğini bekliyor.  Cumartesi günü rektörlük önünden araç kalkacak, üniversite öğrencileri de SMS yoluyla maça davet ediliyor. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off Yarı Final serisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor. Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde bu zorlu maçın teknik çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu da zorlu seride saha avantajının en iyi şekilde kullanılması adına Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüyle işbirliği içerisinde çalışmalara başladı. Üniversite öğrencileri SMS yoluyla maça davet edilirken, Konyaspor’un coşkulu taraftar grubu Nalçacılılar’ın da her zaman olduğu gibi tribündeki yerlerini almaları sağlanacak. Bunun yanı sıra şehirden de taraftar desteği bekleniyor. Rektörlük, cumartesi günü saat 14.30’da Alaaddin Keykubat Yerleşkesi’ne araç kaldıracak. Maça gitmek isteyen sporseverlerin belirtilen saatte rektörlük binası önünde hazır olmaları istendi.

Torku Selçuk Üniversitesi Başkanı Yunus Derebağ, “Adı yarı final olan ancak tam bir final havasında geçecek seriye çıkıyoruz. Artık yolun sonuna geldik. Bu seriyi geçtiğimiz anda Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz ve hasreti dindireceğiz. Çok tecrübeli teknik kadro ve oyuncu grubuna sahibiz. Tüm takım şampiyonluğa kenetlendi ama zor bir seri bizi bekliyor. Ligde iki maçta da kaybettiğimiz bir takımla karşılaşacağız. Taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah beklenen destek gelecek ve cumartesi günü tamamen dolu tribünler önünde maçımızı oynayıp alacağımız galibiyetle tur için avantajlı hale geleceğiz” dedi.

NAMAL’A FORMA HEDİYE EDİLDİ

Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden ve cumartesi günü başlayacak olan yarı final serisi öncesinde kamuoyundan destek bekleyen Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynanan serinin Konya’daki maçları öncesinde alınacak emniyet tedbirlerinin de görüşüldüğü ziyarette, Namal’a Torku Selçuk Üniversitesi forması hediye eden Baykan Yardımcısı İbrahim Çınar ve Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, “Cumartesi günü oynanacak maçta her kesimin desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımız hiçbir olaya sebep vermeden centilmence takımı desteklesin. Elbirliğiyle bu turu geçip 1. Lig’e yükselmek istiyoruz” dediler. Sarı-mavili ekibin kurmayları, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı da müsabakaya davet etti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.