Selçuk’ta yoğun tempo

Selçuk’ta yoğun tempo

Selçuk Üniversitesi Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçına günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor

Yeni Nesili farklı yenerek 8. maçında 5. galibiyetini alan Selçuk Üniversitesi, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçı hazırlıklarına önceki gün çift çalışma ile başladı 
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde Yeni Nesil karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanırken, gözler de deplasmanda oynanacak olan Gelişim Koleji maçına çevrildi.
8. haftaya dahil maçta sahasında Yeni Nesili farklı geçen temsilcimiz, peş peşe ikinci galibiyetini alırken, tüm takım Cuma günü oynanacak olan Gelişim Koleji maçına kilitlenmiş durumda.
Bir günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başlayan ekibimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bir maçlık cezası sona eren kaptan İbrahim Öztürk de Cuma günü takımdaki yerini alabilecek.
Her haftası büyük çekişmeye sahne olan TB2L A Grubunda 8. hafta müsabakaları oynanırken, haftayı lider giren Trabzonspor ilk yenilgisini kendi sahasında ve seyircisi önünde güçlü rakibi Hacettepe Üniversitesinden aldı.
Bordo-mavililer baştan sona geride götürdüğü maçı 10 sayı farkla kaybedince ligde yenilgisiz takım kalmadı. Zirve mücadelesi veren takımlardan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi zayıf rakibi Yeni Nesili 87-54 yenip haftanın en farklı galibiyetine imza atarken, zirve yarışını yakından ilgilendiren ve tam 212 sayının atıldığı maçta gülen taraf uzatmalar sonucunda Beykoz oldu. Düzce Gençlik 8. hafta sonunda da galibiyete ulaşamadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.