Selçuk’ta yoğun mesai

Selçuk’ta yoğun mesai

Selçuk Üniversitesporda Final Gençlik maçının hazırlıkları 4 eksikle sürüyor. Kulüp Başkanı Kürşat Turgut Beykoz maçında alınan yenilgiyi telafi etmek ve moral bulmak istediklerini söyledi

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Liginde mücadele veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonunda kendi sahasında karşılaşacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde 19 Mayıs Salonunda günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idmanlar yapan temsilcimiz öğleden sonra ise teknik taktik çalışması yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyeti sevindiriyor.  Selçuk ekibi Final Gençlik maçı hazırlıklarına 4 sakat oyuncusundan mahrum başladı. Geçtiğimiz hafta antrenmanda karşılıklı olarak çarpışarak ayak bilekleri alçıya alınan Hakan Üsküplü ve Mustafa’nın yanı sıra dizi şişen Çağlar’ın da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde MR ı çekildi. Öte yandan sabah antrenmanında halter çalışması sırasında belinden rahatsızlanan Yunus’ta çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yunus’ta Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Final Gençlik maçını kazanarak Beykoz mağlubiyetini telafi edeceklerini ifade eden Selçuk Üniversitesispor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “ Sezona evimizde oynadığımız Ormanspor galibiyeti ile başladık. Bu bizim için büyük moral oldu.  Geçtiğimiz  hafta ise deplasmanda Beykoz’a iyi oyun oynamamıza rağmen kaybettik. Ancak ligde henüz yeni başladı. Bu maçların elbette ki telafisi olacaktır.  Bizde bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Oyuncularımızın antrenmanlarda gösterdiği performans bizlerisevindiriyor. Amacımız geldiğimiz yere geri dönmek. Bu hafta kendi sahamızda Final Gençlik ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Ancak Ormanspor maçında olduğu gibi salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullandığımız zaman bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.