Selçuk’ta yeni dönemin sinyalleri

Selçuk’ta yeni dönemin sinyalleri

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde 7 Haziran’da yapılacak kongre ile birlikte yeni bir dönemin başlaması beklenmekte. Sarı mavili kulübün basın sözcüsü Tunahan Turhan süreçle ilgili detayları Merhaba Spor Servisi’ne anlattı.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde genel kurul süreci hızlandı. Sarı mavililerde kongre ardından radikal değişikliklerin olması beklenirken, süreçle ilgili ayrıntıları Merhaba Spor Servisi’ne açıklayan Turhan, 4 koldan çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

“7 HAZİRAN’A KADAR GÖRÜŞMELER OLACAK”

Basın Sözcüsü Tunahan Turhan 7 haziran tarihine kadar şehri yönetenlerle görüşmeler yapacaklarını belirterek, “Kongre tarihine kadar sayın Valimiz ile, belediye başkanlarımız ile ve sayın rektörümüz ile görüşmelerimiz olacak. Ortak akıl ile yeni dönemin rotasını belirlemek istiyoruz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam ediyoruz. 7 Haziran tarihine kadarda bu görüşmeler devam edecek.” dedi.

“BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Turhan yeni dönemin planlamasının yapılacağı görüşmeler kapsamında ilk olarak Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüştüklerini belirterek, “Yeni dönemin rotasının belirleneceği görüşmeler kapsamında ilk olarak Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile görüştük. Kendisine fikirlerimizi ilettik, kendisinin de fikirlerini aldık. Bu zamana kadar her zaman yanımızda olan sayın Baykan, bundan sonraki süreçte de yanımızda olacağını ifade etti. Kendisinin bu manevi desteği bizler için önemli. Bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

“RADİKAL DEĞİŞİMLER OLABİLİR”

Kongre süreci ile alakalı da bilgi veren Turhan, “115 delegemiz ile birlikte yeni yönetimimizi 7 Haziran tarihinde seçeceğiz. Yönetimimiz den ayrılanlar olacak yeni dönemde. Bunun yanı sıra yeni katılan arkadaşlarımız da olacak. Yeni bir dönem başlayacak. Bazı radikal değişimlerde olabilir. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İsim ve renkler konusunda değişimler gerçekleşebilir. Ancak henüz netlik yok. Kongre sürecine kadar tüm bunlar netlik kazanacak.” şeklinde konuştu.

“SEAN VE DE VRİES BİZİMLE”

Bu arada transfer görüşmeleri hakkında da bilgi veren Tunahan Turhan, “Hocamız ile anlaşmamız ardından transferle alakalı olarak da görüşmelerimiz oldu. İlk olarak iç transferde yabancı oyuncularımız ile görüşmelere başladık. Sean Williams ve Troy De Vries ile yola devam etmek istiyoruz. İlk görüşmelerimiz olumlu geçti. Büyük oranda gelecek sezonda bu oyuncularımız bizlerle olacak diyebiliriz.” dedi

“YERLİLER NET DEĞİL”

Yerli oyuncularla da görüşmelerin kısa zaman içerisinde başlayacağını belirten Turhan, “Yerli oyuncular konusunda hocamız henüz net bir istekte bulunmadı. Bazı isimlerle görüşüyoruz. Ancak yabancı oyuncu konusunun netleşmesi ardından  yerli oyuncu transferi daha net olacaktır.” ifadelerini kullandı.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.