Selçuk’ta yeni dönem başlıyor

Selçuk’ta yeni dönem başlıyor

Beko Basketbol Lig’indeki temsilcimiz Konya Torku Selçuk Üniversitesi bugün kongreye gidiyor. Kongre öncesinde başkanlığa tek aday Hakan Faydasıçok

Konya’yı basketbolda en üst ligde temsil eden tek profesyonel takım olan Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde seçimli genel kurul bu gün Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirilecek. Kongre öncesinde başkanlığa tek aday isim ise Hakan Faydasıçok.

TEK LİSTE OLACAK

Yunus Derebağ’ın iş yoğunluğu nedeniyle görevi bırakmayı istemesi ardından girilen başkan arayışında geçtiğimiz hafta rota Hakan Faydasıçok’a döndü. Faydasıçok ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken, geçtiğimiz dönem başkan yardımcılığını üstlenen Hakan Faydasıçok yeni dönemde kulübün başkanı olacak. Alınan karar ardından açıklamalarda bulunan mevcut başkan Yunus Derebağ ise yönetimde olmasa bile sarı mavili takıma dışarıdan destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

YÖNETİM DEĞİŞİYOR

Yunus Derebağ’ın yanı sıra yeni dönemde yönetimde yer almayacak bir hayli yönetici var. Başta Selçuk Üniversitesi’nde görev yapan isimler yeni dönemde yer almazken, Mevlüt Şimşek,  Mustafa Ali Azman, Hasan Alın, Ahmet Oğuz Yiğit, Mustafa  Yapıcı ve Ahmet Özen gibi isimler müsaade isteyerek, yeni dönemde yönetimde yer alamayacaklarını yönetime ilettiler.

TAKVİYELER GELİYOR

Yönetimden ayrılanların yanı sıra şehrin önemli isimleri de yeni dönemde Torku Konya Selçuk Üniversitesi yönetiminde yer alacak. Yönetimde olması garantileşen isimler şu şekilde; Suat Çetinkaya, Cihan Ağaoğlu, Osman başaran, Murat Ünlü, Nazmi Güvenek, M. Ali Görgülü, Ümit Uçar, Mehmet Yaman. Halen görüşme halinde olunana bazı isimlerinde olduğu bilgisine ulaşılırken, bu sayının bugün kongre saatine kadar artması beklenmekte.

AYRILIK YOK

Öte yandan uzun zamandır gündemde olan Selçuk Üniversitesi ile yol ayrılığı konusu isse rafa kaldırıldı. Bu nedenle isimde de bir değişiklik olması beklenmemekte. Ancak sarı mavili yönetim kulüp renkleri noktasında hala kararsız. Altyapıda yeşil beyaza geçen sarı mavililerin yeni sezonda A takımda da aynı renklere geçmesine muhtemel gözle bakılmakta.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.