Selçuk’ta Trabzon mesaisi

Selçuk’ta Trabzon mesaisi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor Medical Park mesaisi devam ediyor. Sarı mavili temsilcimiz hedef maçlarına galibiyetle başlamanın peşinde olacak.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor Medical Par maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer Trabzonspor maçıyla başlayan seriye galibiyet ile başlayarak ligde rahat bir konuma gelmenin peşinde olacak.

SAKATLAR TAKIMA DÖNÜYOR

Selçuk Kartalları’nda alınana bilgilere göre Troy ve Tomas’ın durumlarının iyiye gittiği öğrenilirken, oyuncuların Trabzonspor maçında sahada yer alabileceği ifade edildi. Valentin Pastal ise zorlu karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılıyor. Oyuncu iki haftadır elinde ki sakatlık nedeniyle takımda yer alamıyordu. Eksiklerin takıma katılmasının teknik heyetti de mutlu ettiği ifade edildi.

YÖNETİMİN İNANCI TAM

Pınar Karşıyaka karşısında tüm zorluklara rağmen maçı uzatmaya götüren ve 3 sayı gibi küçük bir fark ile sahadan mağlup ayrılan sarı mavililerde yönetim takıma güvendiğini ifade etti. Sarı mavili yöneticilerin Trabzonspor Medical Park maçından takımın galip ayrılacağına ve bu sezon ligde kalınacağına inancı tam.

TARAFTAR EN BÜYÜK ETMEN

Bu arada sarı mavili yöneticiler Trabzonspor karşısındaki en büyük kozlarının taraftar olduğunu ifade ettiler. Taraftar desteği ile rakiplerini alt etmeyi planlayan Selçuk Kartalları’nda bu maçın biletleri ise 5 TL olarak satışa başladı. Satışlar daha önceden duyurulan noktalarda devam ederken, karşılaşmayı izlemeye gelecek taraftar maç günü salon girişinde de biletlerini temin edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.